Mentorat Antreprenorial pentru Mame

0

Mentorat Antreprenorial pentru Mame – pasul 2: realizarea planului de afaceri.

Asociatia Work At Home Moms Romania a lansat pentru mamele întreprinzătoare programul de Mentorat Antreprenorial pentru Mame (M.A.M.)!

MAM pas 2

Dorim să sprijinim mamele să își dezvolte ideea la nivel de afacere roditoare, să o pună în aplicare într-un mod structurat, având toate șansele de reusită!

Vă invitam la pasul 2 din cadrul M.A.M. – realizarea planului de afaceri!
Invitat: Andreea Țucă – marketer, consilier în planificare și organizare

Haideți să descoperim împreună tainele acestui instrument esențial de planificare a scopului, obiectivelor, valorilor, de creștere a vizibilității, precum și de conturare a imaginii de ansamblu privind propriul proiect!

Data: 5 aprilie
Loc: TinArt, Bucuresti
Ora: 11-13
Donatie sugerata: 50 ron
Înscrierile se fac pe contact@wahm.ro
Locuri limitate!

Link eveniment: wahm.ro/mentorat-antreprenorial-pentru-mame-ii

Facebook: www.facebook.com/events/302518329926739/

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează