Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mentor in incubator cu Dragoș Belduganu, 29 noiembrie

0

incubator107 și asociația culturală macaz trag linie și te provoacă la programul *Dă-ți demisia!*.

Recunoaștem: v-am copt-o. Cum era să vă momim un an jumate cu pasiuni care mai de care și să vă lăsăm baltă într-un job anost, scorțos, nemotivant și în fond – nu pentru voi? Programul *Dă-ți demisia* te trece prin întâlniri cu mentori, training-uri cu coach, biblioteci vii, grupuri de acțiune și ateliere aplicate. La final, spera-vom să ne găsim vocația, inspirația, încăpățânarea și instrumentele pentru a ne schimba viața.

Cu cine?

Cu Dragoș Belduganu – Head of social engagement în Şcoala de Valori.

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” – Nelson Mandela

“Cred cu tărie că educaţia reprezintă motorul dezvoltării societății în care trăim. Cred în tineri, pentru că în ei se află entuziasmul, dinamismul și forța inovatoare, elemente definitorii ale progresului. Cred în oameni și în lucrurile bine făcute, îmi place să analizez și niciodată să nu fac lucrurile cu jumătăți de măsură.“

Dragoș construiește prin conexiuni, relații, parteneriate! Pasiunea sa pentru oameni și pentru ceea ce face în momentul de față în Școala de Valori îl aduc cu un pas mai aproape de visul său – o Românie puternică!

Ambiţios şi bine organizat, Dragoş îi îndeamnă pe toţi să muncească, crezând cu tărie în lucrurile pe care le face şi în faptul că acestea vor fi apreciate de către ceilalţi.

Pentru el, o societate se poate dezvolta doar prin liber consimţământ, prin libera conştientizare de către indivizi a valorilor de care este nevoie. Este convins că mentalităţile pot fi orientate pentru perfecţionarea unei societăţi performante, iar mediul de afaceri pe care l-a studiat, i-a conferit posibilitatea de a gândi în perspectivă la dezvoltarea durabilă şi la investirea concretă în resursele umane.

Când?

joi@incubator107 , 29 noiembrie 2012 de la 19:00 la 21:0

Cum?

Înscrierea la atelier se face online, la bucuresti.incubator107.com

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 10 lei pentru întreg atelierul.

Unde?

Mansarda din Traian, nr. 107

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.