Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Menis Yousry vine la Bucuresti cu seminarul gratuit despre cum sa faci sa functioneze mai multe lucruri in viata ta?

0

Expertul si facilitatorul international Menis Yousry va sustine la Bucuresti seminarul introductiv, gratuit: Cum sa faci sa functioneze mai multe lucruri in viata ta pe care acum le simti blocate.

Seminarul gratuit va fi sustinut in 07 mai, de la orele 9.30 si 18.00, la hotel PULLMAN.

Cum sa faci sa functioneze mai multe lucruri in viata ta pe care acum le simti blocate

 

„Orice ni s-ar fi intamplat in viata, in trecut, este un cadou pentru noi si ne ghideaza in calatoria noastra personala.” Menis Yousry

Ne intrebam uneori de ce se repeta aceleasi situatii in viata noastra; de ce ne confruntam cu acelasi tip de probleme? Ceea ce ni se intampla este adesea rezultatul actiunilor, gandurilor, atitudinilor noastre. Va propunem sa aflati cum puteti sa deveniti mai constient de acele atitudini, comportamente si actiuni care va impiedica in valorificarea intregului potential si in atingerea obiectivelor.

Trecutul si atitudinea noastra fata de trecut ne determina prezentul. Daca experientele trecutului sunt prezente in viata noastra sau daca judecam prezentul prin prisma experientelor negative, atunci trecutul isi pune o amprenta negativa asupra existentei de zi cu zi, asupra posibilitatii de a trai viata din plin. Cum putem  sa influentam trecutul? Nu putem. Exista insa o tehnica speciala, care ne asista in prelucrarea acelor experiente negative ale trecutului, care ne impiedica sa fim tot ceea ce suntem.

Cu totii dorim abundenta in diferitele aspecte ale vietii noastre: financiar, personal, relational, profesional. Duc toate comportamentele noastre catre aceste obiective? Sunt toate atitudinile nostre aliniate acestor scopuri? De cele mai multe ori nu… Aflati ce trebuie sa faceti ca sa aveti acel prezent si viitor pe care vi-l doriti.

 

Cine este Dr. Menis Yousry?

  • S-a nascut in Egipt
  • De peste 40 de ani locuieste in Londra
  • A lucrat pentru National Health Services ca Psiholog si Family Therapist Supervisor
  •  Are un Doctorat in Terapie de Familie si un Doctorat in Psihologie
  • Este fondator al Workshopurilor Essence prezente in 16 tari din toata lumea
  • A lucrat cu peste 47.000 de persoane prin intermediul acestor seminarii
  • Are o experienta de peste 40 de ani in cercetare si psihologie aplicata
  • Cartile lui sunt publicate de Hay House (cea mai prestigioasa editura de dezvoltare personala din lume) si sunt traduse pana acum in 6 limbi.
  • Si, un lucru mai putin cunoscut despre Menis Yousry, este ca a avut 8 cariere, un succes foarte bun in afaceri si este milionar

 essence_logo

Ce obtin participantii in urma acestui workshop….

ü      Instrumente care le schimba afacerea, viata in sens pozitiv si care pot fi utilizate in fiecare zi

ü      Paricipantii devin inovativi in afaceri si invata sa creeze ceea ce vor cu adevarat

ü      Participantii descopera cum sa isi imbunatateasca aptitudinile manageriale

ü      Participantii descopera cum sa foloseasca puterea personala in dezvoltarea brandului personal

ü      Participantii deprind metode de a-si creste energia, performanta si pentru a-si atinge potentialul complet

ü      Participantii isi identifica si isi depasesc convingerile limitative

ü      Cursantii inteleg de ce au atins un anumit plafon financiar si cum poti sa castige mai multi bani

Seminarul din 07 mai, “Cum sa faci sa functioneze mai multe lucruri in viata ta pe care acum le simti blocate “de la orele 9.30 si 18.00 va avea loc la Hotel PULLMAN.

Participarea la seminarul GRATUIT “Cum sa faci sa functioneze mai multe lucruri in viata ta pe care acum le simti blocate “ se poate face exclusive pe baza de inscriere pe linkul: www.psihoselect.ro/2013/04/16/formular-essence-gratuit-bucuresti/

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.