Membru fondator printr-un SMS la 859

0

‘Cumpara o Caramida’ este o campanie unica in Romania prin faptul ca doreste sa implice intr-un mod interactiv fiecare sustinator si prieten hospice care doneaza 2 euro prin SMS la 859. Trimitand un SMS la 859, devii fondator al noului HOSPICE din Bucuresti si esti invitat la un eveniment de multumire prin mesajul de confirmare.

‘Ne-am dorit mult sa le multumim individual miilor de prieteni care trimit un SMS la 859. De aceea fiecare va primi o invitatie speciala la acest eveniment unic. Pregatim pentru cei prezenti cateva surprize foarte placute, si de asemenea, vor avea ocazia sa o intalneasca la eveniment pe prietena noastra Dana Rogoz si pe alti invitati surpriza.’ – Alice Paterson, Director de Campanie, HOSPICE Casa Sperantei.

Campania este sustinuta de un clip video ce se difuzeaza pe televizor si pe canalele online. Clipul de 33 de secunde este produs exclusiv pentru HOSPICE Casa Sperantei de catre Fotograful Tau si se difuzeaza in perioada 20 martie – 15 aprilie in parteneriat cu televiziunile ProTV S.A, si Trupa Jukebox, care asigura coloana sonora prin melodia Picuri de Rai.

Ne bucuram sa o avem ca si sustinatoare a campaniei pe prietena noastra, Dana Rogoz, care in doar cateva secunde ne spune povestea unei tinere bolnave de cancer ce isi doreste o viata normala, o viata fara durere. Va invitam sa ne sprijiniti in aceasta campanie transmitand mai departe acest clip video prietenilor sau donand 2 euro la 859. (www.hospice.ro/hospicebucuresti)

Dorim sa multumim partenerilor care ne sustin in acesta campanie: Media Pro, Dana Rogoz – actrita, Ioana Stoicescu – model, Fotograful Tau, Alex Matei – compozitorul Picuri de Rai, Trupa Jukebox si toti cei care au contribuit la realizarea acestui proiect. Multumim de asemenea Vodafone, Spectacular, InterContinental si TipTop.

***

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.

Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa.

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează