Membrii juriilor celor 5 secțiuni de concurs pentru Gala Persoanelor cu Dizabilități

1

ActiveWatch și Fundația Motivation, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România, anunță astăzi, 05 noiembrie 2014, membrii juriilor celor 5 secțiuni de concurs pentru cea de-a V-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități – Promovează abilitatea!

gala persoanelor cu dizabilitati 2014

Fiecare secțiune de concurs are un juriu format din personalități marcante din misiuni diplomatice, mediul business, instituții internaționale, media și din mediul academic, care vor departaja nominalizații în funcție de criteriile de jurizare anunțate pe site-ul evenimentului, www.incluziune.org .

Juriul secțiunii „Oameni cu Desăvârșire” este format din doamnele Daniela Tontsch, fondator al Asociaţiei Open Your Heart, Valentina Vartic, psiholog specialist și cadru didactic universitar și Georgiana Pascu, manager de programe la Centru de Resurse Juridice.

Pentru secțiunea „Porți deschise”, juriul este format din domnii Dragoș Paval, președintele Dedeman,  Dan Patzelt, președintele Asociației pentru Dezvoltare Urbană și Excelența Sa, Jiří Šitler, Ambasadorul Republicii Cehe în România

Secțiunea „Angajatorii abilității” are juriul format din doamna Doris Stroiescu, manager în cadrul Asociația Viitor Plus, Excelența Sa, Ulla Väistö, Ambasadorul Finlandei în România, Excelența Sa, Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, Ambasadorul Regatului Unit al Țărilor de Jos în România și domnul Barbu Florea, cadru didactic universitar în cadrul Universității din București.

Pentru secțiunea „Comunică abilitatea” jurizarea va fi realizată de către doamnele Oana Dan, jurnalist în cadrul Departamentului Conținut Digital din TVR, Mariana Sebe, PR Manager în cadrul agenției More Than Pub și Aurelia Alexa, Reporter la Agenția de presă Mediafax.

Juriul secțiunii „Școala tuturor abilităților” este compus din doamnele Cristiana Boca, profesor consilier scolar și director al Grădiniței Bambi din cadrul Asociaţiei CEDP Step by Step, Marjorie Stern, Atașat cultural al Ambasadei SUA în România, și Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în România.

Mai multe informații despre membrii juriilor puteți afla AICI.

Gala Persoanelor cu Dizabilități urmărește recunoașterea publică a activităților, proiectelor personale sau publice ale persoanelor sau organizațiilor participante și este organizată sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, de ActiveWatch și Fundația Motivation România, co-producător TVR. Aceasta va fi difuzată în cursul lunii decembrie pe canalul de televiziune TVR 1.

Eveniment realizat de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Dedeman și Fundația Vodafone România.

Sponsori: Kaufland România, Banca Transilvania, Banca Comercială Română, Medlife, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Fundația Valvis, Cramele Rotenberg.

Parteneri media: Oops Media, Ioana, Beau Monde Style, Marie Clarie, Mami, Femeia, Auto Motor și Sport, Kamikaze, 24 FUN, CSR Media, Best Jobs, nONGuvernamental.ro, România Pozitivă, Promo Afaceri, Think Outside the Box, Catchy.

Cu sprijinul: Programul de Cooperare Elvețiano-Român

Susținător: Special Olympics România

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Saptamana aceasta in Social Media

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.