Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mega Mall și Running Heroes dau startul provocării Re.SPORT YOURSELF! Cursele săptămânale și de weekend, inspirate de probele de atletism, le pot aduce participanților vouchere de cumpărături la Mega Mall

0

 În aprilie, Mega Mall, alături de Running Heroes, recreează atmosfera Jocurilor Olimpice și lansează provocarea Re.SPORT YOURSELF!, adresată tuturor pasionaților de mișcare. Începând cu 10 aprilie, cei interesați se pot înscrie la o serie de provocări sportive virtuale, inspirate de probele olimpice de atletism. Spiritul competitiv și kilometrii acumulați prin mers sau alergare le pot aduce participanților vouchere de cumpărături la Mega Mall. Organizatorii au pregătit curse de weekend și săptămânale, cu diverse grade de complexitate, la care participanții se pot înscrie accesând aplicația Running Heroes.

Cursele virtuale de weekend aduc premii în funcție de clasament

În fiecare weekend din aprilie, Mega Mall te provoacă să recreezi atmosfera Jocurilor Olimpice și să iei parte la una dintre cursele virtuale din platforma Running Heroes. Pe 10-11 aprilie are loc cursa de 100 și 400 de metri, pe 17-18 aprilie competiția de 200-800 de metri și pe 24-25 aprilie poți participa la cursa de 1500 de metri. În funcție de locul ocupat în clasament, ai șansa de a câștiga, în limita stocului disponibil, vouchere de cumpărături oferite de centrul comercial. Astfel, câștigătorii primului și celui de-al doilea loc vor fi recompensați cu vouchere în valoare de 300, respectiv 200 de lei. Ocupanții locului trei și patru vor primi vouchere în valoare de 100, respectiv 50 de lei.

Adună kilometri în timpul săptămânii și poți câștiga premii instant

Dacă te numeri printre cei de cursă lungă, provocările săptămânale sunt cele care ți se potrivesc. Poți alege să participi la cursa de 5000 de metri (10-18 aprilie), 10000 m (17-25 aprilie) sau maraton (24 aprilie – 9 mai). În plus, te poți număra printre câștigătorii celor 3 premii zilnice constând în vouchere în valoare de 50 de lei la Mega Mall.

Oricine poate lua parte la Provocarea Re.SPORT YOURSELF! urmând pașii de mai jos:

1. Descarcă gratuit aplicația Running Heroes din Google Play sau App Store și sincronizeaz-o cu aplicația sau dispozitivul pe care îl folosești pentru monitorizarea activității fizice;

2. Selectează cursa la care dorești să participi și înscrie-te în provocarea Re.SPORT YOURSELF!

3. Pornește o sesiune de mers/alergare din aplicația de monitorizare și parcurge distanța aferentă cursei selectate în mers sau în alergare. Salvează sesiunea realizată, pentru a fi înregistrată automat în provocarea „Re.SPORT YOURSELF!”;

4. După expirarea termenului de desfășurare al curselor în platforma Running Heroes, verifică dacă te numeri printre câștigători, astfel:

Miercuri, 14 aprilie – câștigătorii curselor de 400 metri și 100 metri;

Miercuri, 21 aprilie – câștigătorii curselor de 200 metri, 800 metri și 5000 metri;

Miercuri, 28 aprilie – câștigătorii cureselor cursele de semimaraton și 1500 metri;

Miercuri, 12 mai – câștigătorii cursei de maraton.

Măsuri de siguranță sporite la mall

Pentru ca vizitatorii să se poată bucura de cumpărături și experiențe în siguranță, Mega Mall a devenit primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Acesta a fost acordat de către experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, echipamentele de climatizare a spațiului din centrul comercial utilizează numai aer proaspăt din exterior, fără recirculare, schimbarea filtrelor se face cu o frecvență mai mare, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, și a benzilor cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse, dezinfectarea și nebulizarea constantă a mall-ului. Acestea sunt completate de verificarea respectării măsurilor de distanțare și de purtare a măștii, precum și a celorlalte norme impuse de lege prin anunțuri audio, video și securitate.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București și primul centru comercial din România care primește Certificatul de Conformitate COVID-19, din partea experților companiei suedeze SAFE Shopping Centers – autoritate pe piața de retail internațională care acreditează siguranța centrelor

comerciale din toată lumea. Mega Mall a fost inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de trickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, Adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Monarch, Hervis, , ECCO, Intersport, MAC sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds și trickShot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. In 2019 a fost inaugurat primul restaurant Burger King din țară. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România. În decembrie 2019 a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.