Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mega Image deschide un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii

0

București, 2 iulie 2019 Mega Image continuă să inoveze și inaugurează un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii, prin remodelarea spațiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2, ce a fost închis în vederea transformării la jumătatea anului trecut. Astfel, din 21 iunie, noul magazin din Piața Domenii a fost redeschis într-un nou format și aduce mai multă inspirație la cumpărături printr-un concept nou pe piață, plecând de la povestea produselor autohtone Gusturi Românești și Angst. În plus, prin alăturarea zonelor Wine Gallery, Fromagerie, Arc Bakery și Equilibrium, Mega Image creează pentru clienții săi o experiență unică, într-un spațiu cu un design modern, urban.

Inovația si inspirația sunt parte din identitatea Mega Image, așa că suntem mândri să lansăm un format de magazin unde clienții noștri se vor putea bucura de o experiență de cumpărături complet nouă. De această dată, ne-am îndreptat spre reinventarea unui loc recunoscut ca fiind tradițional, o piață, căreia i-am adăugat un plus de valoare printr-un nou format de magazin. Am readus la viață un spațiu convențional, care acum a căpătat o nouă misiune, aceea de a aduce clienților un plus de inspirație și o experiență unică.”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

În noul format, magazinul Mega Image din Piața Domenii folosește la maximum spațiul existent, pe verticală, descoperind și făcând accesibile clienților zone noi ale clădirii, printr-un design inovator pe piața de retail. Noul format Mega Image din Piața Domenii este locul în care se întâlnesc inspirația pentru produse cu design-ul modern de interior.

Astfel, la nivelul subteran, iubitorii de brânzeturi pot descoperi FROMAGERIE, de unde vor putea alege din peste 135 de feluri de brânzeturi atât din România, cât și din regiuni faimoase pentru tradiția lor în prepararea acestor specialități, precum Franța, Olanda sau Italia. Tot pe același nivel, ca o completare firească, Wine Gallery vine în întâmpinarea clientilor cu sute de sortimente de vin, recunoscute în întreaga lume, inclusiv o selecție specială de vinuri din mai multe zone din România.

Spațiul central al magazinului se concentrează pe gusturile tradiționale, reunite prin alăturarea gamei consacrate de produse ANGST alături de produsele din gama GUSTURI ROMÂNEȘTI. Spațiul de la parter vine cu o sortimentație extinsă de produse românești, încadrate perfect într-un design cu motive traditionale.

În plus, Mega Image din Piața Domenii vine și cu un nou sistem de expunere vrac a unei game extinse de produse din categoriile: condimente, ceaiuri, dulciuri, fructe uscate și confiate. Astfel, se reduce cantitatea de ambalaje din plastic utilizate, clienții având la dispoziție numai pungi de hârtie pentru ambalarea produselor la vrac. Tot la parter a fost inaugurată și o nouă zonă Arc Bakery, brand recunoscut pentru panificația artizanală și patiseria fină.

La etaj, a fost amenajat Equilibrium Health & Wellness, conceptul de „corner” specializat, menit să pună la dispoziția clienților o gamă extinsă de produse pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural.

Noul format de magazin cu zone specializate este poziționat în imediata apropiere a magazinului Mega Image Domenii, oferind împreună clienților o experiență completă la cumpărături. Astfel, noul magazin răspunde atât nevoilor de experimentare și de noi descoperiri ale clienților, cât și pasiunii pentru produsele românești – toate acestea suplimentar față de avantajele magazinului deja existent Mega Image, precum proximitatea și convenabilitatea.

Odată cu remodelarea, exteriorul magazinului are de un design nou – fațada este acum complet îmbrăcată în lemn, cu vizibilitate mare de la nivelul străzii.

***

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 700 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.