Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meetup-ul Changeneers „Age of Innovation”

0

Comunitatea Changeneers continuă întâlnirile de comunitate și în luna octombrie, tot în mediul virtual. Te invităm pe 27 octombrie, de la 11.00 – 12.30, la meetup-ul Changeneers Age of Innovation.

Sursa: aici.
► Despre eveniment: La acest meetup o vom avea ca invitată pe Simona Panait, Director Marketing & Online, Samsung România și Bulgaria cu care vă propunem să deschidem un dialog despre importanța inovației și modul în care tehnologia a devenit o parte importantă din viața noastră, respectiv modul în care brandurile pot comunica și interacționa mai bine cu consumatorul final.
► Despre Simona Panait: Simona s-a alăturat echipei Samsung România acum patru ani, în funcţia de Marketing Manager pe regiunea Europa de Sud-Est. Coordonează strategia de marketing, comunicare şi online, fiind responsabilă de lansările de produse din portofoliu pe pieţele din regiune, campaniile de comunicare brand și activitățile de e-commerce. Are o experienţă de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcţia de Operations Marketing Manager pentru România şi Moldova în cadrul Coca-Cola Company, precum şi poziţia de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International.
► Cum participi: Înregistrează-te în formularul de pe site pentru a te ține la curent cu link-ul de participare la meet-up.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.