Meetup-ul Changeneers „Age of Innovation”

0

Comunitatea Changeneers continuă întâlnirile de comunitate și în luna octombrie, tot în mediul virtual. Te invităm pe 27 octombrie, de la 11.00 – 12.30, la meetup-ul Changeneers Age of Innovation.

Sursa: aici.
► Despre eveniment: La acest meetup o vom avea ca invitată pe Simona Panait, Director Marketing & Online, Samsung România și Bulgaria cu care vă propunem să deschidem un dialog despre importanța inovației și modul în care tehnologia a devenit o parte importantă din viața noastră, respectiv modul în care brandurile pot comunica și interacționa mai bine cu consumatorul final.
► Despre Simona Panait: Simona s-a alăturat echipei Samsung România acum patru ani, în funcţia de Marketing Manager pe regiunea Europa de Sud-Est. Coordonează strategia de marketing, comunicare şi online, fiind responsabilă de lansările de produse din portofoliu pe pieţele din regiune, campaniile de comunicare brand și activitățile de e-commerce. Are o experienţă de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcţia de Operations Marketing Manager pentru România şi Moldova în cadrul Coca-Cola Company, precum şi poziţia de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International.
► Cum participi: Înregistrează-te în formularul de pe site pentru a te ține la curent cu link-ul de participare la meet-up.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.