Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meet the PROs

0

Meet the PROs a fost initiat cu scopul de a pune in contact si de a facilita schimbul de informatii intre tinerii aflati la inceputul carierei (studenti, tineri profesionisti) si experti din diverse domenii care si-au construit o cariera in cadrul companiilor multinationale sau in cadrul afacerilor proprii.

Meet the PROs – Cariera in HR

La cea dea doua editie din Bucuresti, va participa in calitate de speaker: Florin Tataru (VP Human Resources & Organization, Enel Romania). Temele abordate in cadrul evenimentului sunt rolul HR-ului in organizatiile in curs de transformare si orientarea strategica in cariera.

Speaker

fFlorin Tataru este VP Human Resources & Organization in cadrul Enel Romania, avand in subordine functiunile de HR si Organizare ale companiei incepand din septembrie 2010. Ca parte din echipa de management executiv, el este responsabil de strategia de HR si de transformarea Enel Romania in parte integranta a Grupului Enel, conducand un proces amplu de schimbare a culturii organizationale. Pozitia acopera toate palierele de resurse umane. Anterior a detinut functii variate in mai multe companii, precum Ruukki, Vel Pitar si ZTE. Florin Tataru detine un Executive MBA de la ASEBUSS & Kenesaw State University, precum si o diploma de master in Psihologie Economica si Organizationala de la Universitatea Bucuresti.

Florin Tataru

Vice President – Resurse Umane si Organizare

De ce sa participi?

  • Intalnesti speakeri cu experienta importanta in domeniu;
  • Relationezi cu oamenii potriviti;
  • Primesti sfaturi privind modul de dezvoltare a carierei.

Unde va avea loc?

Evenimentul va avea loc Miercuri, 1 Aprile, intre orele 19:30 si 21:00,

in cadrul Impact HUB, Str. Halelor Nr. 5, Bucuresti (zona Piata Unirii) www.impacthub.ro.

Inscriere

Numarul de locuri este limitat.

Confirmarea participarii se face prin email, la adresa marius.pirjol@mygrasp.org sau telefonic 0721.47.80.40.

Taxa de participare: 30 RON

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.