Medici oncologi de renume internaţional vin la Bucureşti, la “Şcoala de Vară în Oncologie”

0

În perioada 16-20 iunie 2014, Bucureștiul este pentru a doua oară consecutiv gazda „Şcolii Internaționale de Vară în Oncologie”, care aduce în România personalități de renume, cu o experiență vastă în acest domeniu medical.

Scoala de vara oncologie 2

În cadrul evenimentului, medici reputați în domeniul oncologiei, vor prezenta ultimele studii și noutăți în domeniu, tema centrală a evenimentului fiind: “Updated Oncology 2014: State of the Art News & Challenging Topics”, cu accent pe caracterul malign variat, oncologie medicală, radioterapie și stabilirea de diagnostic.

Cursul este acreditat și cei aproximativ 90 de medici participanți vor primi 30 de puncte acordate de Colegiul Medicilor din România. Mai mult, tinerilor oncologi prezenți la eveniment, li se vor prezenta și oportunități de instruire și burse la care ar putea avea acces pentru stagii în afara țării.

Cursul va fi susţinut de 31 de speakeri români şi străini, directorii de curs fiind:

  • Prof. Christoph Zielinski – Director Divizia Clinică de Oncologie Medicală, Universitatea de Medicină din Viena – Spitalul General (AKH) din Viena
  • Prof. Thomas Brodowicz – Manager Clinica Oncologică şi Experimentală din cadrul Spitalului AKH – Viena;
  • Prof Christian Herold – Profesor & Chairman Departamentul de Radiologie, Universitatea de Medicină din Viena;
  • Prof. Rodica Anghel  – Medic specialist în Oncologie (clinică) Radiologie şi imagistică medicală
  • Prof. Irinel Popescu – Şeful Clinicii de Chirurgie şi Transplant Hepatic a Spitalului Fundeni şi preşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale.

Având în vedere succesul înregistrat de acest eveniment în anul 2013, organizatorii  evenimentului (Institutul Oncologic Prof.Dr. ”Alexandru Trestioreanu” București, Fundația Trestioreanu, Societatea Română de Radioterapie, Facultatea de Medicină a Academiei Internaționale din Viena (MUVI) și Colegiul Grupului Central Cooperativ European de Oncologie (CECOG) ) au decis reluarea “Şcolii de Vară în Oncologie” și în 2014.

Pentru detalii și program, puteți accesa următorul link: http://ssob.ro/.

Logistica evenimentului este asigurată de Business Travel Turism.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează