Medici oncologi de renume internaţional vin la Bucureşti, la “Şcoala de Vară în Oncologie”

0

În perioada 16-20 iunie 2014, Bucureștiul este pentru a doua oară consecutiv gazda „Şcolii Internaționale de Vară în Oncologie”, care aduce în România personalități de renume, cu o experiență vastă în acest domeniu medical.

Scoala de vara oncologie 2

În cadrul evenimentului, medici reputați în domeniul oncologiei, vor prezenta ultimele studii și noutăți în domeniu, tema centrală a evenimentului fiind: “Updated Oncology 2014: State of the Art News & Challenging Topics”, cu accent pe caracterul malign variat, oncologie medicală, radioterapie și stabilirea de diagnostic.

Cursul este acreditat și cei aproximativ 90 de medici participanți vor primi 30 de puncte acordate de Colegiul Medicilor din România. Mai mult, tinerilor oncologi prezenți la eveniment, li se vor prezenta și oportunități de instruire și burse la care ar putea avea acces pentru stagii în afara țării.

Cursul va fi susţinut de 31 de speakeri români şi străini, directorii de curs fiind:

  • Prof. Christoph Zielinski – Director Divizia Clinică de Oncologie Medicală, Universitatea de Medicină din Viena – Spitalul General (AKH) din Viena
  • Prof. Thomas Brodowicz – Manager Clinica Oncologică şi Experimentală din cadrul Spitalului AKH – Viena;
  • Prof Christian Herold – Profesor & Chairman Departamentul de Radiologie, Universitatea de Medicină din Viena;
  • Prof. Rodica Anghel  – Medic specialist în Oncologie (clinică) Radiologie şi imagistică medicală
  • Prof. Irinel Popescu – Şeful Clinicii de Chirurgie şi Transplant Hepatic a Spitalului Fundeni şi preşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale.

Având în vedere succesul înregistrat de acest eveniment în anul 2013, organizatorii  evenimentului (Institutul Oncologic Prof.Dr. ”Alexandru Trestioreanu” București, Fundația Trestioreanu, Societatea Română de Radioterapie, Facultatea de Medicină a Academiei Internaționale din Viena (MUVI) și Colegiul Grupului Central Cooperativ European de Oncologie (CECOG) ) au decis reluarea “Şcolii de Vară în Oncologie” și în 2014.

Pentru detalii și program, puteți accesa următorul link: http://ssob.ro/.

Logistica evenimentului este asigurată de Business Travel Turism.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.