Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MATERIA, singurul târg de design contemporan în piele din România, a devenit eveniment european

0

Aflat deja la a treia ediție, târgul MATERIA, care va avea loc în weekendul 4-5 noiembrie la Sala Dalles, are printre expozanții de anul acesta și designeri străini. Acest lucru este cu atât mai valoros, cu cât participanții trec printr-un atent proces de selecție.

Designerii își vor prezenta în premieră noile colecții și cu siguranță vei găsi ceva care să te fascineze pentru că și tu știi, la fel ca noi, că pielea este un material care spune povești.

Sigur ai un obiect din piele care îți aduce aminte de un moment special: o cină romantică sfârșită cu un sărut și un zâmbet, cea mai stylish petrecere de la care nu mai ții minte nimic sau o întâlnire de business care ți-a salvat afacerea.

Atitudine, emoție, creativitate, fetish, dorință sau libertate. Tu ce cuvânt ai alege ca să descrii pielea?

“Prezența participanților străini deja de la a treia ediție MATERIA este o validare a faptului că mergem în direcția bună. Îmi doream acest lucru, dar nu m-am așteptat să se întâmple atât de repede. Târgul MATERIA a fost primit cu un entuziasm fantastic, poate și datorită conceptului – suntem singurul târg din România care promovează creațiile contemporane din piele – ceea ce înseamnă o susținere constantă a creativității, exprimată prin acest material atât de versatil. Edițiile precedente ne-au demostrat că publicul român își dorește obiecte inedite și de calitate și ne dorim să îi surprindem la fel de plăcut și la această nouă ediție.” Dan Pierșinaru, organizatorul târgului MATERIA.

Anul acesta vor fi prezente în București brandurile europene Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selecție inedită de coliere, genți și rochii.

În afară de faptul că vor putea admira și cumpăra noile colecții toamnă-iarnă ale celor mai creativi designeri, vizitatorii MATERIA,  vor avea parte de multe alte surprize, dar și de prezența, exclusiv la MATERIA, a unor invitați speciali.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

Program:

Sâmbătă 4 noiembrie: 11.00 – 20.00

Duminică 5 noiembrie: 11.00 – 20.00

Sala Dalles, bd. Nicolae Bălcescu, nr.18

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.