Masinaria de vise de la ShortsUP

1

NexT şi ShortsUP îşi unesc forţele şi promit experienţa cinematografică a lunii Evenimentul MAŞINĂRIA DE VISE, susţinut de Vodafone România, va avea loc la Cinema Scala

Vineri, 16 aprilie, de la ora 21:30 la cinematograful Scala, ShortsUP va fi invitat în cadrul NexT cu un program de scurtmetraje numai bune de visat: MAŞINĂRIA DE VISE.
Fantezii, filme SF sau comedii negre, toate filmele din programul ShortsUP vor fi o invitaţie la visare ce va deschide weekend-ul NexT şi apetitul spectatorilor pentru scurtmetraje.
Idilice sau de coşmar, ca rupte din realitate sau dintr-un film horror, visele se hrănesc cu părţi din viaţa noastră. Asta ştiu şi personajele din filme, însă de multe ori le este greu să uite că… sunt doar vise.

Prima producţie “Alice in Wonderland” făcută vreodată (1903), scurtmetrajul câştigător la Oscar în 1995, “Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life”, ficţiuni recente şi o serie de animaţii tulburătoare vor fi cap de afiş la ShortsUP în cadrul NexT.

Mai multe informatii pe shortsup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.