Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Masa rotundă – “Managementul de caz în parteneriat public privat şi asistarea intersectorială a copiilor şi tinerilor în dificultate ”

0

Asociația Fluens și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 organizeaza in data de 27 noiembrie 2015 la Hotel Ibis Parlament masa rotunda avand ca tema “Managementul de caz in parteneriat public privat si asistarea intersectoriala a copiilor si tinerilor din dificultate”.

Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului Un viitor mai sigur – îmbunătățirea calității serviciilor sociale și de bază pentru copii și tinerii instituționalizați, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Masa rotunda reprezinta un eveniment care permite transferul de bune practici si coagularea unor eforturi comune de a oferi solutii de eficientizare in furnizarea de servicii sociale si de baza. Subiectele care vor fi discutate in cadrul evenimentului sunt:
–          Avantajele concesionarii de servicii publice catre organizatiile nonguvernamentale
–          Regimul concesionarii de servicii – legislatie si norme practice de implementare
–          Distributia si asumarea de roluri de catre parteneri in cadrul parteneriatului public-privat
–          Legislatia privind finantarea publica a sectorului ONG Puncte nevralgice ale sistemului public si modalitati de interventie a sectorului ONG si a companiilor
–          Parteneriatul public-privat in alte tari europene.
Participarea cat mai multor agentii publice,  a  ONG-urilor recunoscute pentru contributia lor in furnizarea de servicii sociale si de baza catre, a unor companii implicate comunitar va fi un prilej pentru a sintetiza un model viabil de management de caz bazat pe colaborarea institutiilor publice cu cele nonguvernamentale in beneficiul copiilor si tinerilor institutionalizati.
 
Despre Asociația Fluens
Logo_Asociatia FluensAsociatia Fluens derulează programe care vin în sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonați, bătrâni singuri, tineri aflați la început de drum, persoane bolnave și familii care provin din medii defavorizate. Asociatia dezvoltă o serie de proiecte in parteneriat cu direcțiile de protectie a copilului, căminele de vârstnici, organizații publice si private.
Activitatea organizației poate fi urmărită online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/asociatiafluens.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.