Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Martisor handmade pentru cineva drag

0

Ofera unei persoane dragi un martisor handmade realizat de voluntarii nostri si ajuta o familie nevoiasa sa iasa din iarna. Trimite-ne o donatie de 3Euro si noi expediem martisorul tau la orice adresa din tara. Donatiile stranse vor ajuta financiar una din familiile asistate de asociatia noastra.

Martisoarele noastre sunt crosetate manual cu multa harnicie si daruire de Monica. Se pregateste cu maci, puisori si ingerasi.

unnamed (1)
Mihaela scrie versuri inspirate de primavara pentru felicitare.
Catalina realizeaza felicitarea si asamblarea.

Fiecare va fi unicat, toate operatiunile facute manual cu multa atentie. Punem multa dragoste si bucurie.
Avem nevoie de timp sa realizam toti pasii de mai sus, deci te rugam sa ne anunti devreme cate martisoare doresti sa trimiti.

Alege modelul preferat, click pe galeria de imagini.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.