Martisoare de la Fundatia Inima de Copil

0

În luna februarie copii de la Centrele de zi din Galați și Pechea ale Fundației „Inimă de Copil” au pregătit mici bucurii care vestesc venirea primăverii!

Martie se găsește la doar la câteva zile distanță și începem să simțim cu toții forfota și emoția din jur specifică perioadei în care celebram un nou început cât și Ziua femeii. Astfel, copiii din Centrul de zi „Teodora” din Galați si Centrul de zi din Pechea au creat mărțișoare pentru mămici, doamne profesoare și nu numai. Din mânuțele lor, după multă emoție și migală au ieșit cele mai frumoase mărțișoare care aduc mare bucurie celor care le vor oferi, doamnelor și domnișoarelor care le vor primi.

Martisoare Centru de zi Teodora

Pentru că martie este o lună specială pentru noi toți, Fundația „Inimă de Copil” vă propune să dăruiți o faptă bună!

Puteți achiziționa mărțișoarele confecționate de copii în cadrul Atelierelor de creație iar fondurile adunate vor putea susține activitățile desfășurate în Centre. Veți face o bucurie nu doar persoanei care va primi simbolul primăverii ci și celor mici care vor fi încântați să știe că ceea ce au confecționat poate asigura desfășurarea activităților zilnice în cadrul Centrelor organizației.

Fundația „Inimă de Copil!” vă dorește să purtați primăvara în suflet!

Date contact: Fundația „Inimă de Copil”, Str. Furnaliștilor nr. 24, Micro 20, tel. 0236 312199.

Preț recomandat 3 lei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.