Marsul Cicloteque / Bucuresti 10 iunie 2010

2

Marsul Cicloteque are loc pe 10 iunie 2010, ora 18.00, la intrarea Sincai din Parcul Tineretului.
Pregateste bicicleta si vino la Marsul Cicloteque! DAca nu ai bicicleta ta, organizatorii au solutia! Potrivit Lumebuna.ro „cicloteque a capatat experienta pe doua roti si deschide inca doua noi centre de inchiriat biciclete in Parcul Tineretului (intrarea Sincai) si Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle).”

Vino cu inima deschisa pe bicicleta la Marsul Cicloteque de joi, 10 iunie, ora 18.00, la intrarea Sincai din Parcul Tineretului.

Cicloteque este un proiect demarat din august 2008 de MaiMultVerde şi UniCredit Tiriac Bank, în parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, şi îsi propune o solutie directă de transport alternativ pentru a reduce emisiile cauzate de traficul rutier.

Mai multe informatii despre acest proiect pe lumebuna.ro sau pe maimultverde.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.