Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marius Bodochi, Monica Davidescu şi Dan Tudor la Teatrul Mignon

0

Prima săptămână a stagiunii 2013-2014 la Teatrul Mignon înseamnă un număr de 8 reprezentaţii (7 titluri diferite), actori cunoscuţi ca Marius Bodochi, Monica Davidescu şi Dan Tudor, actori în plină afirmare ca Lari Giorgescu sau Amalia Huţan, câştigătoarea Premiului Amza Pellea pentru cea mai bună actriţă la Gala Hop 2013 şi tineri absolvenţi de teatru care îşi vor prezenta spectacolele de licenţă pe scena noastră, în cadrul proiectului „debut treişpe”.

taxi blues 2Dan Tudor joacă în două spectacole care vor avea loc în această săptămână la Mignon, pentru care semnează şi regia: „Taxi blues” şi „Escroci în aer liber”. Miercuri, 9 octombrie, ora 19:30 vom putea revedea „Taxi blues” de Ana Maria Bamberger, cu Marius Bodochi şi Dan Tudor, parteneri de scenă compatibili şi multipremiaţi pentru acest spectacol. Cei doi actori dialoghează, cântă, dansează, provoacă hohote de râs şi emoţii profunde.

Din ciocnirea supernovei Dan Tudor cu supernova Marius Bodochi rezultă o explozie destul de greu egalabilă, în care emoția bine escamotată și firescul cinematografic se împletesc cu hazul nebun. La acest spectacol se râde cu lacrimi și cârcei. Un spectacol care dă dependență. ” (Gabriela Hurezean, Muze şi arme, 1 august 2013).

Duminică, 13 octombrie, ora 19:30 va avea loc în avanpremieră la Mignon spectacolul „Escroci în aer liber” de Ion Băieşu, cu Monica Davidescu şi Dan Tudor. Ne vom bucura de o comedie spumoasă în care sunt prezentate diverse moduri amuzante de a seduce. Un cuceritor de meserie alege peronul gării ca loc în care să-şi poată valorifica talentul de Don Juan. O tânără aleasă de el pentru a fi cucerită este însă cel puţin la fel de abilă în a manipula sentimentele sexului opus. Cine va fi seducătorul pana la urma, şi cine va fi cel sedus? Spectacolul, care va intra în repertoriul teatrului nostru în această stagiune, va avea premiera în 20 octombrie.

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907

Bilete online pe www.iabilet.ro

Te aşteptăm la Mignon, locul unde teatrul se întâlneşte cu tine, spectatorul în aşteptarea regăsirii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.