Margareta Pâslaru lansează albumul „Cum să te las?” în beneficiul supraviețuitorilor de la „Colectiv”

3

Margareta Paslaru CD de autor  Cum sa te las fata 300 DPI

Albumul ajunge și la Suceava, Iași, Bacău, Constanța, Timișoara, Cluj, etc.

Vă invităm la lansarea albumului de autor Margareta Pâslaru „Cum să te las?” Sunteți asteptați luni, 30 Mai 2016, ora 18.00 la întâlnirea lunară de la clubul Colectiv.

*Fiecare album vândut alină o suferință. Să nu pierdem șansa de a face un bine!​

Mulțumim echipei Casei de Discuri Eurostar pentru susținerea conceptului caritabil pe care l-am propus în beneficiul supraviețuitorilor de la clubul ‘Colectiv’. Donez drepturile, vânzarea bună „cumpără” medicamente. (Margareta Pâslaru)

http://margaretapaslaru.blogspot.ro/
http://www.youtube.com/channel
http://www.facebook.com/pages/Margareta-Paslaru/109630359112482?v=wall
https://www.facebook.com/margareta.paslaru1
https://plus.google.com/u/0/112062197771702020402/postshttps://www.linkedin.com/profile/view?id=159545388&trk=spm_pic

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

3 comentarii

  1. avatar

    “(…) O veche vorbă romănească spune că ochii sunt oglinda sufletului, ceea ce ne îndreptăţeşte să spunem că ochii Margaretei Păslaru oglindesc un suflet de excepţie, un suflet în care un rol primordial este ocupat de grija pentru semeni (…).” – Loreta Popa (Jurnalul National/16 decembrie 2007).

  2. avatar

    “ In cazul Margaretei, artistul este dublat de un om de o aleasă noblețe sufletească, cu o mare iubire de oameni și care consacră mult din energia sa, alinării suferințelor celor aflați în nevoie”. – Grigore Petreanu

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.