Margareta Pâslaru împreună cu 13 artişti cântă în beneficiul Campaniei „Artiştii pentru Artişti”

0

Marţi, 27 mai, ora 14.00 a avut loc la Magazinul Muzica lansarea CD-ului „Actorii cântă”, CD produs de UNITER, la iniţiativa doamnei Margareta Pâslaru, în parteneriat cu Jurnalul Naţional.

UNITER  invită pe toţi iubitorii de muzică la întâlnirea cu artiştii parte din proiect: Margareta Pâslaru, Emilia Popescu, Marius Manole, Maria Buză, Mihai Bisericanu, Marius Bodochi, Silviu Biriş, Mirela Jienescu, Rodica Mandache, Corina Chiriac, Anca Sigartău, Florin Zamfirescu, Ovidiu Niculescu şi Gelu Niţu.

1Label_CD_120mm

Lansarea a fost urmată de o sesiune de autografe.

Lansarea este dovada că „Artiştii pentru Artişti”, campania socială a UNITER nu-şi pierde susţinătorii.

Nu e primul gest „jos pălăria” pe care Margareta Pâslaru îl face pentru artiştii cu probleme de sănătate.  În 2011 a cedat drepturile din vânzarea CD-ului „50 de ani de la primul disc” aceleaşi neobosite campanii.

E un semn de altruism pe care-l salutăm!

Încasările din vânzarea CD-ului se vor dona în Fondul de Solidaritate Teatrală (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei), fond special deschis la UNITER. 

UNITER

1Plic CD_Actorii Canta-1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează