“Marele Jaf Comunist” în regia lui Alexandru Solomon, vizionare 23 august 2012 la Carturesti Verona

0

Carturesti Verona te invita la un eveniment document, joi 23 august!

Parada Film lansează DVD-ul de colecție “Marele Jaf Comunist” în regia lui Alexandru Solomon. Materialul include și filmul “Reconstituirea”, regizat de Virgil Calotescu pe un scenariu aprobat de Ministerul de Interne al Republicii Populare Române.

Cu ocazia apariției acestui DVD, pe terasa Cărturești Verona va fi organizată  joi, 23 August, de la ora 20, o proiecție specială a filmului “Marele Jaf Comunist”, în prezența regizorului Alexandru Solomon.

Sursa foto si mai multe informatii: blog Carturesti

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează