Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#MareaTzopaială a asigurat masa de prânz celor 160 de copii din centrele educaționale

0

21.500 euro strânși din donații, sponsorizări, tombolă și bilete de participare; 6500 de euro în premii oferite participanților; 300 de iubitori de sport care au participat activ la eveniment; 30 de voluntari care au asigurat organizarea; 39 de companii, organizații și instituții ce s-au implicat activ; 121 000 de oameni au accesat evenimentul pe rețelele de socializare; zeci de preluări în media.

Toată această desfășurare de forțe a avut ca unic obiectiv susținerea educației, a funcționării celor două centre educaționale ale Fundației Inovații Sociale Regina Maria, în care sunt înscriși 160 de copii.

#MareaTzopăială a acoperit anul acesta cheltuielile cu masa de prânz și o parte din cele administrative pentru Centrul HeroAfterschool de la Clinceni și Centrul Educațional Băneasa. ”Vă mulțumim!”.

Pentru că tema zilei a fost sănătate prin educație și nutriție sănătoasă, la eveniment a fost prezentă pentru un atelier de specialitate, dr Mihaela Bilic care a impărtășit tuturor câteva sfaturi de alimentație: ”Mâncăm în funcție de obiective. Dacă ne dorim să ardem calorii ar trebui să facem mișcare pe burta goală, pentru ca organismul să fie obligat să consume resursele existente, dacă vrem să menținem masa musculară și tonusul și mai ales în rândul copiilor care sunt în creștere atunci obligatoriu să mâncăm produse făinoase că mișcarea înseamnă glucoză, ăsta este carburantul, de aceea avem nevoie de „carburant”. Să nu uităm să ne hidratăm bine! Ceaiul de infuzie de fructe poate fi consumat pe post de apă. Să nu exageram nici cu apa, altfel organismului îi va fi greu să o elimine”, a explicat în cadrul atelierului doctorul nutriționist.

Evenimentul sportiv caritabil s-a desfășurat sâmbătă în Parcul Herăstrău iar pe parcursul întregii zile am avut clase de kangoo cu Kinga Sebestyen și Florin Alex Tudor, circuit training cu Home Training dar și zumba cu Andrei Oșanu, precum si competiții de ”Rațele și vânătorii”, elasticul, șotron timp în care Trupa Pam Pam și cei de la compania BluParty au asigurat atelierele de joacă dedicate copiilor,

Ionela Năstase, prezentatorul evenimentului, ne-a însoțit pe tot parcursul zilei cu informații relevante despre cauza fundației noastre, parteneri și activități.

Mulțumim tuturor pentru implicare și vă așteptăm și la ediția a 3-a pe 9 iunie 2019 la o zi de #tzopăială și fapte bune.

Mulțumim partenerilor:

Sponsor Principal: Globalworth; Sponsor Gold: Wipro; Sponsor Silver: Groupama, Toyota, Essilor, Intermedicas, Servier Pharma

Parteneri organizare: Primaria Capitalei, Decathlon, Home Training, K Fit Studio, KangooClub, BluParty, Trupa PamPam, VRider, New Point, FDSC, Agentia Workers at Work, Gain Events

Parteneri media: Itsy Bitsy, Agerpres, Zelist Monitor

Sponsori Produse: Redis Nutritie, Swiss Laboratory, Evian, Pauza de Fructe, Tennis Hero, Diverta, Ara Toys, Tabya Eye Lashes&Beauty, Sly Nutritia, Bioderma, Sensiblu, Green Ideas, Hypocrat, Bright White, Stejarii Country Club, Tupperware.

Puteți vedea poze și filmulete de la #MareaTzopăială aici

Movies: https://www.youtube.com/channel/UCVc5bB7_Yd0g4eFD1QipNOA?view_as=subscriber

Pictures: https://www.facebook.com/pg/fundatiareginamaria/photos/?tab=album&album_id=1622939061109193

Fundaţia Inovații Sociale Regina Maria este o organizație neguvernamentală care oferă, de peste 6 ani, o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale si la preturi foarte mici persoanelor cu venituri sub 800 de lei/luna. În plus, în cele două centre educaționale din Clinceni și Băneasa vin zilnic peste 150 de copii din familii defavorizate unde sunt întâmpinați de mai bine de 15 dascăli angajați și voluntari. In 2017, fundația a lansat opt programe medicale — Împreună pentru acces la sănătate, Împreună pentru mame și copii sănătoși, Cancerul nu ne mai desparte, Împreună oferim sănătate și demnitate, Împreună pentru sănătate și speranță, Împreună pentru inimile pacienților sociali, Zâmbete pentru mame și copii dar și continuarea celor din anii trecuți Programul pentru Sănătatea Femeii, Programul Dentist pentru copiii pacienților sociali și Programul de Grup suport psihologic pentru femeile bolnave de cancer

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.