Marea Stropeala, Herastrau joi, 2 august

0

Bataie cu apaaaaa! Marea Stropeala, Herastrau joi, 2 august

Pentru ca noi credem ca este alegerea fiecaruia cum isi traieste fiecare clipa din viata, noi alegem sa transformam rutina si momentele banale in joaca, fericire, implinire.

organizatorii evenimentului Marea Stropeala, deliveringlife.com

Astfel joi 2 august dupa serviciu la ora 18:30 in loc sa te duci acasa alege sa transformi o seara obisnuita intr-una plina de … apa si joaca. Hai cu deliveringlife la roaba de cultura in herastrau la MAREA STROPEALA!

PS: Vom avea noi sticle cu apa insa contributia voastra la arsenalul de stropit este binevenita!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează