Marea noapte a scurtmetrajelor in Bucuresti / 29 ianuarie 2011

0

Am aflat de pe timp-liber.acasa.ro ca sambata, 29 ianuarie 2011, la Sala Elvire Popesco a Institutului Francez din Bucuresti are loc Marea noapte a scurtmetrajelor in Bucuresti.

Seara de scurtmetraje incepe de la ora 21.00.

Institut Francais

Samedi 29 janvier, 21h00

Salle Elvire Popesco de l’Institut Français de Bucarest

Le court-métrage est un genre en plein renouveau depuis le développement des nouveaux moyens de diffusion.

JPG – 9.5 ko

Véritable école pour jeunes réalisateurs et format privilégié pour les cinéastes singuliers, il n’est plus un genre limité aux seuls festivals.

Des premiers « courts » des réalisateurs devenus par la suite connus (Jean-Pierre Jeunet, Mathieu Kassovitz…) aux productions du collectif Kourtrajmé, découvrez la diversité et la qualité de la production française, à l’occasion d’une soirée exceptionnelle.

L’univers musical ne sera pas en reste puisque la nuit sera ponctuée par la diffusion des clips les plus marquants de ces dernières années.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează