Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marea finala Social Impact Award 2019!

0

Pe 3 octombrie are loc cea de-a 8-a ediție a finalei Social Impact Award, program educațional și competiție de afaceri sociale pentru tineri.

În cadrul ceremoniei de anunțare a celor 3 câștigători SIA 2019, cele mai bune idei de afaceri sociale vor primi câte un premiu de 1500 de euro, vor participa în decembrie la Social Impact Award Summit, în Kiev, alături de câștigătorii din alte 16 țări, și suport din partea echipei SIA și a partenerilor pentru următoarele luni. Echipele finaliste au primit deja peste 2000 de voturi ale publicului, în baza cărora se va acorda Premiul Comunităţii.

Seara aduce şi trei invitaţi speciali, Cosmin Alexandru – Entrepreneurship Academy, Patrick Ouriaghli – Ateliere fără Frontiere și Ioana Matei – Business Magazin. Aceștia vor discuta despre cum își continuă antreprenorii învățarea după ce ies din contextul unui incubator sau facultate, despre cum învață antreprenorii și antreprenorii sociali de top și care sunt cele mai importante metode de învățare și dezvățare pentru succesul in antreprenoriat.

Înscrierile se fac prin completarea acestui scurt formular: https://forms.gle/9Rh3QofbLBD8nfZW8

Echipele finaliste care vor susține prezentările pe parcursul zilei sunt:

Bright Living: Bright Living aduce vindecare și pace în viețile oamenilor prin terapie prin meditație și Yoga, în timp ce crește accesul la aceste practici pentru mai multe persoane, indiferent de statutul lor socio-economic.

Davidlinum: oferă seturi unice de lenjerii de pat din in și accesorii pentru casă, create manual prin meșteșugurile artizanilor din zonele rurale și ale designerilor din România.

Education through VR: Realitatea virtuala oferă utilizatorului un mediu interactiv și imersiv, facilitând astfel un mod captivant și inovator de a învăța.

Eduprenoria: Prin Eduprenoria, facem educație antreprenorială pe bune pentru elevii liceelor tehnologice și școlilor profesionale.

KIA, Knowledge in Action: Ateliere de orientare în carieră prin care adolescenții își explorează valorile, pasiunile, și abilitățile personale prin jocuri de societate educaționale, exerciții practice și conversații exploratorii.

Mentee: O platformă care ajută toți oamenii să își găsească scopul. Noi suntem cei care punem la îndoială metodele clasice de învățare.

Olarsons: Olarsons operează laboratoare de arte, științe și postumanitate, care (re)conectează și proiectează inovații, cercetări, spații, comunități și noi materii sociale.

Elite Planner: Elite Planner este un life coach oricând la dispoziția ta. Un caiet de lucru ușor de utilizat cu un nivel ridicat de personalizare, conținut unic, totul înglobat sub un design frumos și durabil.

Pot, vreau, reușesc!: Un program transformațional cu impact pozitiv pentru elevi și pentru comunitatea școlară.

Parentool: Parentool te ajută să îți creionezi propriul stil parental care să fie adaptat nevoilor tale și ale copilului tău prin ați oferi conținut personalizat și acces la o serie de specialiști pregătiți să îți răspundă tuturor întrebărilor.

Reparoteca: Un spațiu în care iți vei putea repara lucrurile preferate, cum ar fi perechea aceea faină de pantofi, acel ceas simpatic și iți vei putea ajusta hainele pentru a ți se potrivi la fix.

Øko: Un eco-streetwear brand ce produce tricouri sustenabile de înaltă calitate realizate din resturi de bumbac și sticle de plastic.

Pentru mai multe detalii despre finaliști, pe site-ul SIA pot fi vizualizate scurte videoclipuri de prezentare și totodată să se mai pot vota cele 3 echipe favorite ale acestei ediții până în 2 octombrie.

Agenda evenimentului cuprinde:

14:00 – 16:00 Pitching session

16:00 – 16:15 Coffee break

16:15 – 18:00 Pitching session

18:00 – 18:30 Coffee break & Welcoming more guests

18:30 – 19:00 SIA 2019 in review

19:00 – 20:00 Conversatie: Cum învață antreprenorii?

20:00 – 20:30 Ceremonie de premiere

20:30 – 21:30 Drinks & Networking

__

Social Impact Award este o competiție internațională, prezentă în 16 de ţări din Europa, Africa şi Asia, care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali.

În România, Social Impact Award se află la cea de-a opta ediție și este organizat de către Social Innovation Solutions, Global Shapers Bucharest Hub și Universitatea Alternativă cu sprijinul partenerilor Enel România, BCR si Red Bull Amaphiko.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.