Marco Pizzuti, autorul cărții Alegeri alimentare neinspirate, vine în România pentru a discuta cu publicul despre cum alegerile noastre alimentare ne influențează sănătatea și mediul

0

CE PUNEM ÎN FRIGIDER? MARCO PIZZUTI VINE ÎN ROMÂNIA

Marco Pizzuti, autorul cărții Alegeri alimentare neinspirate, vine în România pentru a discuta cu publicul despre cum alegerile noastre alimentare ne influențează sănătatea și mediul. Programul întâlnirilor:

  • București: joi, 21 iunie, ora 19, Seneca Anticafe
  • Tulcea (în cadrul Festivalului Pelicam): sâmbătă, 23 martie, ora 13.30, Casa Avramide

Participarea la cele două evenimente este gratuită, pe baza înscrierii prealabile la irina.vasilescu@asociatiasnk.ro.

Nu mânca aia, că nu e bună!”

Așa ne spuneau părinții când eram mici, curioși și voiam să gustăm orice vedeam în fața ochilor. Acum am crescut și nu ne mai zice nimeni ce e bun de mâncat și ce nu. Suntem destul de mari încât să ne facem propriile alegeri alimentare avantajoase.

Așa o fi? Reușim oare să vedem suficient de clar în spatele etichetelor de pe alimente?

Înainte să plecăm în vacanță, vorbim despre ce mâncăm cu Marco Pizzuti, autorul cărții Alegeri Alimentare neinspirate, publicată la Editura Seneca. Ia-ți cu tine întrebările despre alimente și așteaptă-te să pleci de la întâlnire cu un plan de a mânca mai sănătos – pentru tine și pentru mediu.

Întâlniri:

  • București: joi, 21 iunie, ora 19, Seneca Anticafe (detalii pe evenimentul de Facebook)
  • Tulcea (în cadrul Festivalului Pelicam): sâmbătă, 23 martie, ora 13.30, Casa Avramide

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii prealabile la irina.vasilescu@asociatiasnk.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația SNK și Festivalul Pelicam.

Parteneri media: EcoMagazin, IQAds, rFI România, România Pozitivă, ȘtiriONG, Think Outside the Box.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.