Maratonul Filmelor de groază la Cine Grand

0

În acest an, Cine Grand sărbătorește Halloween-ul printr-un maraton al filmelor de groază. În zilele de 30 și 31 octombrie, multiplexul le oferă cinefililor oportunitatea de a participa la o vizionare-maraton a trei filme horror. În plus, costul maratonului este de doar 36 de lei!

În acest sfârșit de săptămână, Cine Grand plănuiește să îi îngrozească pe iubitorii de filme cu The Gift, Visions și Sinister 2, cele trei producții care intră în Maratonul Filmelor de Groază al multiplexului. Astfel, Cine Grand îi provoacă pe cei mai curajoși dintre iubitorii de filme de groază la 5 ore de filme. Pachetul special pregătit pentru a sărbători Halloween-ul are prețul de 36 de lei și include toate cele trei filme.

Maratonul filmelor de groaza la Cine Grand Titan

Maratonul filmelor de groază va avea loc la Cine Grand în zilele de 30 și 31 octombrie. Producțiile The Gift, Visions și Sinister 2 vor rula atât vineri cât și sâmbătă începând cu ora 20:15. Mai multe informații despre weekend-ul dedicat Halloween-ului puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a Cine Grand România.

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Sud.

Portofoliul Cine Grand Network include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.