Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul Bucuresti, 18 Octombrie 2009

2

Distanţa cursei:  42,195 km
Data competiţiei: Duminică 18 Octombrie 2009
Locul startului:  Piaţa Constituţiei

Ora startului:  9:30 AM
Timp limită:  6 ore

Taxe de înscriere:

* 35 EUR dacă înscrierea se face până pe 5 Septembrie
* 40 EUR dacă înscrierea se face în perioada 6 Septembrie – 17 Octombrie

Fiecare participant beneficiază de:

* Invitaţie la obişnuita Pasta Party, care va avea loc Sâmbătă 17 Octombrie.
* Pachetul de participare, conţinând tricoul oficial, numărul de concurs, chipul electronic pentru înregistrarea timpului, revista AIMS.
* Acces la punctele de reîmprospătare cu apă plată, băuturi energizante, bureţi uzi şi altele, aflate de-a lungul traseului cursei.
* Asistenţă medicală, ce constă în 4 ambulanţe, dotate special şi însoţite de personal medical specializat, amplasate în puncte-cheie de-a lungul întregului traseu.
* Organizare tehnică atentă şi profesionistă pentru această competiţie, recunoscută pe plan internaţional şi afiliată AIMS IAAF, astfel încât atleţii să poată concura în condiţii optime. Traseul este măsurat şi omologat AIMS; este complet închis, izolat de orice trecători sau vehicule şi oferă siguranţă alergătorilor.
* Serviciul de înregistrare automată a timpului: clasamentul final, e-mail cu informaţiile legate de performanţele din concurs şi rezultate.
* Medalia comemorativă, după terminarea cursei.

Premii: Primele 8 femei şi primii 8 bărbaţi clasaţi vor primi fiecare câte un premiu în bani.
Fondul de premii pentru această cursă este de 10.000 EUR.
Valoarea fiecăruia din cele 16 premii vor fi stabilite şi anunţate la o dată ulterioară.

Informaţii generale

Temperatura medie estimată la data evenimentului este de 18° Celsius.

Expoziţia

Va fi localizată în Piaţa Constituţiei şi va fi deschisă în perioada 16 – 18 Octombrie, cu program zilnic între orele 10:00 AM şi 20:00 PM.

Kitul de concurs trebuie ridicat personal de către fiecare participant de la Expoziţie.

Nu se vor face înscrieri şi nu se vor distribui kituri de concurs în ziua cursei (18 Octombrie).

Cronometrarea şi înregistrarea timpului

Chipul de monitorizare a timpului este pus de către organizatori la dispoziţia alergătorului contra unui depozit de 60 RON, returnabil după terminarea cursei şi înapoierea chipului.

Momentul fiecărei treceri a alergătorului prin poarta de start (fiecare tură de circuit), inclusiv startul şi finishul, este înregistrat electronic automat, se calculează timpul efectiv în care alergătorul a terminat cursa şi se înregistrează în clasamentul oficial al cursei şi categoriei respective.

Se recomandă legarea chipului de unul dintre pantofii de alergare, cu ajutorul şireturilor. Astfel nu există riscul deteriorării, pierderii, incomodării în timpul cursei sau altor neplăceri.

Punctele de învigorare se vor găsi la fiecare 3,5 km, începând cu km 4 şi până la finalul cursei. La aceste standuri alergătorii vor găsi apă, băuturi energizante, bureţi uzi pentru răcorire şi alte produse.”
via bucharestcitymarathon.com

maraton

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.