Manifest pentru cadouri cu stil: Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun!

0

Din  28 noiembrie până în ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinaţia ideală pentrut cei care doresc să târguiască „daruri cu stil”, pentru sărbătorile de iarna. Cei 96 de expozanţi au adus cadouri inspirate chiar şi pentru cei mai pretenţioşi vizitatori: de la brăduți în miniatură şi jucării, la cele mai delicioase dulciuri, decoraţiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.

Timp de aproape o lună, Sala Dalles găzduieşte 96 expozanți  din zone cât mai diverse, care au pus mult suflet și au ales cu grijă și dăruire cele mai deosebite și originale idei de cadouri: zeci de sortimente aromate de ceaiuri, cafele și ciocolată caldă sau porțelanuri fine din care pot fi savurate; dulcețuri, siropuri și șerbeturi naturale, dulciuri gustoase din marțipan, turtă dulce, cozonaci şi plăcinte dar și multe alte delicii.

Aici veţi afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun, de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual sau picturi pe sticlă de murano.

Anul acesta, produsele „vedetă” pot fi  brăduții în miniatură, plantați în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoţiţi de un mesaj original.

Doamnele îşi pot asigura ţinuta de sărbători de la expozanţii care prezintă piese vestimentare sau pot alege din paleta de bijuterii unicat, realizate manual, special pentru aceast târg. Nici cei care preferă produsele cosmetice bio nu au fost uitaţi, astfel încât am pregătit o gamă foarte variată de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.

Târgul este deschis din 28 noiembrie până pe 24 decembrie, zilinic, de la 10:00 la 20:00.

Intrarea este gratuită!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles

Sala Dalles Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18

Afis Tg de Craciun

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează