Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mamele singure au superputeri. Situatii abuzive – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) relansează programul „Mamele singure au superputeri”, prin intermediul căruia se oferă consiliere mamelor din acest segment vulnerabil. (ediția de anul trecut s-a axat pe consiliere psihologică, lifecoaching, pregătire pentru interviu, consiliere antreprenorială). La prima întâlnire va povesti din experiența ei Mihaela Lazea iar avocata Shirina-Maria Ștefănescu – Albu va oferi sfaturi, pe 16 iulie, între 15:00 – 17:00, la Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 – 24, București.

Afiș Șezătoare despre situații abuzive

În cadrul atelierului se vor prezenta două rețete accesibile, care nu necesită manualitate deosebită și nici masterat în chimie, prin care se pot pregăti deodorant lichid și exfoliant pentru corp.

Participarea este gratuită, înscrierea se face la contact@wahm.ro iar detalii despre eveniment se pot găsi aici: https://www.facebook.com/events/945827928893213/.

Este încurajată participarea alături de cei mici, care au spațiu de joacă dedicat.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.