Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mama Connect – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invita mamele din Bucuresti pe 7 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri – intalnirea periodica de networking Mama Connect. Aceasta editie se va desfasura intre orele 11:00 – 33:00 la locul de joaca educativa Ludotech, Calea Serban Voda, nr. 22 – 24, corp D2, etaj 4, in incinta Grand Pier Business Center.

Mama Connect București

În cadrul intalnirii, fiecare dintre mamele inscrise isi prezinta proiectul celorlalte participante cu mostre, vouchere, materiale publicitare, facand totodata schimb de contacte, de feedback si chiar de oferte de colaborare iar la finalul evenimentului va avea loc si un troc. Sunt binevenite si mamele care nu au inca un proiect, dar ar dori sa cunoasca reprezentante ale comunitatii si se poate participa si alaturi de cei mici care au un spatiu de activitati dedicat in cadrul Ludotech.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.