Maine incepe Career Innovation Week – cel mai important eveniment de cariera adresat tinerilor cu potential.

0

Saptamana aceasta, 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovation Week. Proiectul Career Innovation Week este adresat studentilor si masteranzilor cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala.

Evenimentul Career Innovation Week este structurat in 4 zile, fiecare zi este dedicata unui domeniu de activitate si cuprinde o serie de workshop-uri, studii de caz, sesiuni de discutii si interviuri de 15 minute cu reprezentantii companiilor participante:

1.Finance & Banking Day – Miercuri, 13 noiembrie

2. Sales & Marketing Day –  Joi, 14 noiembrie

3. IT & Telecom Day –Sambata, 16 noiembrie

4. Research & Engineering Day – Miercuri, 20 noiembrie (Ploiesti)

Din statisticile editiilor anterioare, aproximativ 40% dintre cei care au participat intr-una din zilele evenimentului au fost selectati pentru programele de internship sau management trainee deschise de companiile participante si ulterior angajati in cadrul companiei respective.

 

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an Career Innovation Week amintim: IBM, Phi Partners, Global e-Business Operations Centre Hewlett-Packard, BRD Groupe Société Générale, Endava, Mondelēz Romania, Orange, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Google, Saatchi & Saatchi, Storience, Infinit Solutions, Brandfusion, The Academy at PwC, Carnation Group, Allevo, CFA Society, Grupul Petrom, Decathlon, P&G.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda stabilita pentru aceasta editie pot fi accesate pe www.hipo.ro

DSC_6230

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează