Mai sunt doar câteva zile în care te poți înscrie la Conferința S-MUNOB!

0

Mai sunt doar trei zile în care te poți înscrie la conferința care te va forța să te autodepășești, la cea care te va contraria într-atât încât să te documentezi atent pentru a găsi cele mai imbatabile contraargumente, la cea care te va scoate din zona de confort în cele mai neobișnuite moduri.

2

Conferința S-MUNOB are un specific profund diplomatic dar atinge și zona de dezbateri organizate, comunicare interculturală și strategii politico-economice. Tu, ca participant (delegat), vei reprezenta o țară pentru care te vei implica in dezbaterile care urmăresc îndeaproape protocolul celor de la UN și-i vei urmări interesele în funcție de specificul ei și de beneficiile pe care le poți în noutatea ideilor dezbătute din cadrul comitetului. Vei răspunde în fața unor moderatori de comitet (chairs) și te vei bucura de coffee break cu tineri ambițioși veniți chiar și din Africa. Seara fii sigur c-o vei petrece pe muzică bună și-n locuri frumoase din București.

Pentru mai multe detalii: http://www.smunob.org/DelegatesCenter.html

Invită-ți prietenii și bucurați-vă de experiență împreună: https://www.facebook.com/events/603742843060523/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează