Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai ai doar câteva zile la dispoziție să te înscrii în programul Mentorship for Success!

0

Au mai rămas câteva zile până spunem stop înscrierilor în programul de mentorat Mentorship for Success, așa că dacă vrei un loc în cursa pentru cele 50 de locuri îți așteptăm aplicația cât mai repede!

Numărul mare al participanților prezenți la evenimentul de lansare de pe 10 mai, precum și numeroasele întrebări puse invitaților, Ionuț Stanimir, Head of External Communication  BCR, Cosmin Alexandru, Managing Partner B&P Brandivia și președinte al asociației ERUDIO, Ada Palea, Head of People, Performance and Culture KPMG România și Ioana Traistă, Communication Manager Fundația PACT, ne-au arătat că există un real interes în rândul tinerilor pentru un program de mentorat. Consilierea din partea unui mentor a devenit un pas de dorit pentru a atinge performanțe atât pe plan profesional, cât și personal, lucru susținut cu tărie de cei patru invitați care s-au bazat, la rândul lor, pe sfaturile primite de la oameni care le-au devenit mentori, ghidându-le drumul către succes.

Până pe 20 mai 2012  ne mai poți trimite un CV însoțit de formularul de înscriere completat pe adresa de e-mail mentorship@mygrasp.org. Aplicațiile trebuie să reflecte atât viziunea ta pe termen scurt și mediu în ceea ce privește propria evoluție academică sau profesională, cât și relevanța pe care o acorzi unui program de tipul mentor/mentorat. Formularele de aplicație pot fi descărcate de pe www.mentorship.mygrasp.org .

În ediția 2012, Mentorship for Success se axează pe domeniile: Business, Comunicare/Jurnalism, Inginerie/IT, Medicină, Arte, Arhitectură/Urbanism și Științe Politice. Odată admis în program, vei forma o echipă cu un mentor din domeniul de activitate ales, punând bazele unei relații personale și profesionale axate pe transferul de cunoștințe și expertiză, pe o perioadă de 6 luni. Împreună cu acesta veți stabili pașii corespunzători  pentru a concepe un plan de acțiune realist, finalizat cu rezultate concludente pe termen mediu. Ediția 2011 a programului Mentorship for Success s-a dovedit a fi un real succes, adunând la un loc 19 mentorați, elevi și studenți din România care au dorit să investească în dezvoltarea lor profesională și personală, alături de 20 de mentori cu pregătire internaţională în domenii diverse: ştiinţe politice, ştiinţe economice, relaţii internaţionale, antropologie, project management, comunicare. De asemenea, cele 3 workshop-uri de personal branding, career coaching și leadership destinate mentoraților au fost menite să le deschidă orizonturile și să îi ajute în procesul de învăţare şi dezvoltare.

Inițiat de GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals – www.mygrasp.org), Mentorship for Success este un program ce oferă tinerilor români cu potenţial, sprijin în formarea unei viziuni de succes şi acces la resurse şi informaţii cu privire la oportunităţile de studiu şi carieră din România şi/sau din străinătate. Prin susținerea relației dintre un mentor şi un mentorat ajutăm viitoarea generaţie de lideri să promoveze interesele

 

 

 

României la nivel global. Programul este conceput să completeze educaţia formală prin punerea în contact a mentoraților cu români realizaţi care împărtăşesc valori şi ţeluri   similare cu ei şi care doresc să se implice în mod direct în creşterea profesională și personală a acestora.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre pașii către un viitor de succes ne poți urmări activitatea pe mentorship.mygrasp.org sau pe pagina de Facebook – http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess. Pentru orice întrebări sau sugestii așteptăm să ne scrii pe adresa: mentorship@mygrasp.org.

 

 

Programul este sponsorizat de BCR și KPMG și realizat cu sprijinul: Orange Concept Store, Centrul de Consiliere și Orientare Profesională al SNSPA (CeCOP), Gala Societății Civile, Uniunea Studenților din România (USR), Organizația Studenților Mediciniști Cluj (OSM), Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT), Societatea Studenților Europeniști Cluj, Organizația Studenților Economiști Cluj, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, BEST București.

 

Parteneri media: RFI România, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Cariereonline.ro, Hipo.ro, Lume Bună, consiliereincariera.ro, ȘtiriONG, România Pozitivă, BestResource, BestJobs, Inspire Business (BizCamp), ViraFilms.

 

 

 

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.