Magic Craft Nights @ Life After Work

0

Au o frumuseţe aparte. Şi mai ales, au o poveste. Pentru că sunt făcute cu drag. Dacă v-aţi săturat de cadourile şi decoraţiunile produse în serie, noi am vrea să le puteţi face chiar voi.

Life After Work dedică trei seri creării de cadouaşe pentru cei dragi şi decoraţiunilor pentru bradul de Crăciun, în cadrul a ceea ce numim „Magic Craft Nights”. Noi avem deja toate materialele de care veţi avea nevoie, locul şi mai ales persoana care să vă spună ce şi cum. Voi trebuie doar să veniţi, să petreceţi timp drăguţ cu noi şi să plecaţi cu cele mai frumoase decoraţiuni acasă la cei dragi. Sau aduceţi-i şi pe ei cu voi.

Amănunte importante:

1. datele:
► sâmbătă, 4. dec., în Diverta Băneasa
► marţi, 7 dec., în Diverta Vitan
► joi, 9 dec., în Diverta Plaza România
2. durată: 2h30min/sesiune, de la ora 18:30
3. nr. de locuri: 15/sesiune
4. Cu cine: Florentina Tudosie
5. taxă participare: 50 de lei/persoană/sesiune (în care sunt incluse toate materialele cu care veţi lucra şi din care vă veţi face propriile cadouri şi decoraţiuni + atmosfera de poveste)
6. pentru a avea un loc garantat, înscrieţi-vă în doi paşi:
I. achitaţi taxa de înscriere în contul: IBAN RO49BRDE410SV83485764100, BRD – Agenţia Lipscani (pe ordinul de plată, la “Detalii de plată” treceţi numele vostru şi “Magie”, iar la “Beneficiar” treceţi “Life After Work”); numai aşa vă putem garanta locul.
II. apoi trimiteţi-ne un e-mail la vreausamainscriu@lifeafterwork.ro, cu subject-ul “Magie”, care să conţină: prenumele şi numele voastre (ale tuturor celor înscrişi, dacă sunteţi mai mulţi), numărul de înscrişi, şi un număr de telefon la carevă putem găsi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează