Magic Craft Nights @ Life After Work

0

Au o frumuseţe aparte. Şi mai ales, au o poveste. Pentru că sunt făcute cu drag. Dacă v-aţi săturat de cadourile şi decoraţiunile produse în serie, noi am vrea să le puteţi face chiar voi.

Life After Work dedică trei seri creării de cadouaşe pentru cei dragi şi decoraţiunilor pentru bradul de Crăciun, în cadrul a ceea ce numim „Magic Craft Nights”. Noi avem deja toate materialele de care veţi avea nevoie, locul şi mai ales persoana care să vă spună ce şi cum. Voi trebuie doar să veniţi, să petreceţi timp drăguţ cu noi şi să plecaţi cu cele mai frumoase decoraţiuni acasă la cei dragi. Sau aduceţi-i şi pe ei cu voi.

Amănunte importante:

1. datele:
► sâmbătă, 4. dec., în Diverta Băneasa
► marţi, 7 dec., în Diverta Vitan
► joi, 9 dec., în Diverta Plaza România
2. durată: 2h30min/sesiune, de la ora 18:30
3. nr. de locuri: 15/sesiune
4. Cu cine: Florentina Tudosie
5. taxă participare: 50 de lei/persoană/sesiune (în care sunt incluse toate materialele cu care veţi lucra şi din care vă veţi face propriile cadouri şi decoraţiuni + atmosfera de poveste)
6. pentru a avea un loc garantat, înscrieţi-vă în doi paşi:
I. achitaţi taxa de înscriere în contul: IBAN RO49BRDE410SV83485764100, BRD – Agenţia Lipscani (pe ordinul de plată, la “Detalii de plată” treceţi numele vostru şi “Magie”, iar la “Beneficiar” treceţi “Life After Work”); numai aşa vă putem garanta locul.
II. apoi trimiteţi-ne un e-mail la vreausamainscriu@lifeafterwork.ro, cu subject-ul “Magie”, care să conţină: prenumele şi numele voastre (ale tuturor celor înscrişi, dacă sunteţi mai mulţi), numărul de înscrişi, şi un număr de telefon la carevă putem găsi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează