Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Magic Craft Nights @ Life After Work

0

Au o frumuseţe aparte. Şi mai ales, au o poveste. Pentru că sunt făcute cu drag. Dacă v-aţi săturat de cadourile şi decoraţiunile produse în serie, noi am vrea să le puteţi face chiar voi.

Life After Work dedică trei seri creării de cadouaşe pentru cei dragi şi decoraţiunilor pentru bradul de Crăciun, în cadrul a ceea ce numim „Magic Craft Nights”. Noi avem deja toate materialele de care veţi avea nevoie, locul şi mai ales persoana care să vă spună ce şi cum. Voi trebuie doar să veniţi, să petreceţi timp drăguţ cu noi şi să plecaţi cu cele mai frumoase decoraţiuni acasă la cei dragi. Sau aduceţi-i şi pe ei cu voi.

Amănunte importante:

1. datele:
► sâmbătă, 4. dec., în Diverta Băneasa
► marţi, 7 dec., în Diverta Vitan
► joi, 9 dec., în Diverta Plaza România
2. durată: 2h30min/sesiune, de la ora 18:30
3. nr. de locuri: 15/sesiune
4. Cu cine: Florentina Tudosie
5. taxă participare: 50 de lei/persoană/sesiune (în care sunt incluse toate materialele cu care veţi lucra şi din care vă veţi face propriile cadouri şi decoraţiuni + atmosfera de poveste)
6. pentru a avea un loc garantat, înscrieţi-vă în doi paşi:
I. achitaţi taxa de înscriere în contul: IBAN RO49BRDE410SV83485764100, BRD – Agenţia Lipscani (pe ordinul de plată, la “Detalii de plată” treceţi numele vostru şi “Magie”, iar la “Beneficiar” treceţi “Life After Work”); numai aşa vă putem garanta locul.
II. apoi trimiteţi-ne un e-mail la vreausamainscriu@lifeafterwork.ro, cu subject-ul “Magie”, care să conţină: prenumele şi numele voastre (ale tuturor celor înscrişi, dacă sunteţi mai mulţi), numărul de înscrişi, şi un număr de telefon la carevă putem găsi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.