Made in RO – Târg de design românesc la Impact Hub Bucharest

0

Mai sunt două zile și începe Made in RO – Târg de design românesc, un eveniment marca DESIGNIST. Peste 40 de designeri vor expune colecții nou-nouțe, iar peste 1.000 de cadouri de designer, special pregătite pentru acest eveniment, te provoacă la shopping de design românesc: podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucării și accente fashion.

Târgul se desfășoară pe două niveluri, însumând 600 mp! Te așteaptă o cafenea pop-up, un loc de joacă pentru copii și spațiu de socializare pentru părinți. La Made in RO surpriza este dublă: vei descoperi și un spațiu de design, care poate nici nu știai că există în București. Îl transformăm în hub-ul de design al Bucureștiului!

Când: 21 & 22 decembrie (weekendul acesta)
Unde: Impact Hub Bucharest – Str. Halelor nr. 5, în Piața Unirii, pe Splai (la doi pași de Hanul lui Manuc)

Locatia-Impact-Hub-Bucharest1

 

Vizual final Made in RO III 700 px

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează