Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Made in RO – Târg de design românesc de Crăciun

0

Made in RO – Târg de design românesc ediția a III-a, de Crăciun

21-22 decembrie: va avea loc cea de-a treia ediție a târgului celor mai alese și creative cadouri din România, toate semnate de designeri români. 

Clopotei ceramici Cristina Ciobanu

Pe 21 și 22 decembrie, DESIGNIST, cea mai apreciată platformă de design din România, pregătește o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc. Evenimentul se va desfășura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Ediția a III-a, Christmas Design Magic, se anunță superhot: peste 40 de designeri vor expune colecții nou-nouțe, iar sute de cadouri  de designer, special pregătite pentru acest eveniment, te provoacă la shopping de design românesc: podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucării și accente fashion.

Ediția de Crăciun se desfășoară pe două niveluri, însumând 600 mp. Te așteaptă multe nume noi, prezentate în premieră, brazi neconvenționali, o cafenea de design, un loc de joacă pentru copii și de socializare pentru părinți. La Made in RO surpriza este dublă: vei descoperi și un spațiu de design, care poate nici nu știai că există în București. Este vorba de Impact Hub, pe care DESIGNIST îl deschide publicului pe 21 și 22 decembrie și îl transformă în hub-ul de design al Bucureștiului.

Vizual final Made in RO 21-22 dec

Made in RO este cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale.

„Această ediție Made in RO, cea mai mare ediție de până acum, ne confirmă faptul că designul ca industrie creativă care poate aduce un plus economic este în mare avânt. Acum doi ani nu vorbea nimeni despre design românesc de obiect, iar acum iată că am invitat 46 de designeri să expună și încă primim portofolii pe care le punem la păstrare pentru ediția următoare”, ne spune Elis Popescu, fondator și Brand Manager DESIGNIST.

Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.

„Evenimentul nostru are un mare atu: vine la pachet cu platforma Designist.ro – Concentrat de idei fine, care susține editorial acești creatori încă de la lansarea sa, acum doi ani. Veți citi poveștile designerilor pe designist.ro și veți vedea că merită să cumperi cadoul de Crăciun de la un desginer român și nu din mall sau hypermarket”, adaugă Mădălina Georgescu, fondator și Content Manager DESIGNIST.

Vor expune designerii: Arcasha, Clean Everything, Una ca Luna, Mădălina Teler, Woodish, Arhidot Design, Martine Claessens, Irina Neacșu, Cai verzi pe pereți, Marele Deget Mare, Ciprian Vrabie, Sucita Goodies, Mihaela Ivana, Mihai Stamati, Culture Soup, Alin Teglaș, Mădălina Dumitru, Gabriel Geller, Kihi-Kiha, Kerria, Vegmade, Irina Alexandru, Photoliu, Atelierul de Print, Cristina Ciobanu, Mândra Chic, Luna de pe Cer, Bowtique, DecoBox, Eliza Yokina, Form Function, YaU, .care?Cutare, Fashion Machine, Alina Turdean, Creative Brick, Mâna de lucru, Iutta, FabLab, Alliage, Dragoș Dogaru, Delikates, Minusgrey, Concept Jupiter, Cristina Curelea, Perpetual Icons. În plus, ciocolată fină de la Choco Home Made și brioșe de la Ciripcupcakes.

Când: 21-22 decembrie

Unde:  Impact Hub Bucharest, etajele 2-3, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5), la doi pași de Hanul lui Manuc.

 

Facebook event aici. Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Blitz TV, Igloo, ELLE Decoration, All Hollow, Zeppelin, Atelierul de Proiectare, TV City, Mixtopia, Bookaholic.ro, SUB25, 121.ro, Totul despre mame,  Modernism.ro, Orasul meu, Institute The Magazine, Revista Bulevard, adelaparvu.com, ELLE, Avantaje, Unica, La Blouse Roumaine.

——————————

Despre DESIGNIST.RO

Designist.ro este cea mai apreciată platformă de design din România, care îți prezintă branduri locale și internaționale, arhitectură, trend-uri, lifestyle – tot ce te inspiră în materie de design. Este un concentrat de idei fine care vine să completeze o zonă mai puțin explorată din media online românească și să promoveze în primul rând designerii români. Designist.ro își propune să educe gusturi, să încurajeze inițiative și să ofere o alternativă posibilă în peisajul românesc. Dă deoparte formula “la noi nu se poate”, pentru că au început deja să se întâmple lucruri care demonstrează exact contrariul. www.designist.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.