Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

M.O.F.T: Muzee. Operă. Film. Teatru în perioada 26 Februarie – 4 Martie 2018

0

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare(LSAC) organizează în perioada 26 Februarie – 4 Martie 2018 cea de-a treisprezecea ediție a evenimentului M.O.F.T (Muzee. Operă. Film. Teatru). Acesta se desfășoară în cadrul Studențiadei, cel mai mare festival pentru studenți, organizat de către UNSR (Uniunea Națională a Studenților din România).

Studenția reprezintă o perioadă intensă și solicitantă, în care cea mai mare parte din timp este detinat acumulării de informații noi și experiențe cât mai variate. Pentru că viața de student nu înseamnă doar învățat, M.O.F.T îți propune diversificarea ei. Acesta oferă studenților din București ocazia să viziteze un muzeu, să se bucure de un spectacol de operă sau o piesă de teatru, să vizioneze un film, gratuit. Începând cu acest an, LSAC își propune dezvoltarea evenimentului, fiind disponibile bilete pentru stand-up, escape room și lasertag.

Spectacolele vor fi anunțate la început și tot atunci, pe site-ul M.O.F.T se va găsi un formular ce trebuie completat pentru a rezerva un bilet. Fiecare student are dreptul la cate un bilet din fiecare categorie.  Acestea vor fi ridicate de la sediul LSAC din corpul PRECIS al Facultății de Automatică și Calculatoare pe baza carnetului de student. Dacă nu vor fi ridicate, biletele vor fi redistribuite cu o seară înainte.

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit ce vine în sprijinul studenților, asigurându-le acestora o educație complementară celei oferite în timpul anilor de studiu și stimulând participarea lor la diferite evenimente organizate în cadrul facultății.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.