Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

M.O.F.T. – mai mult decât muzee, operă, film și teatru

0

Te încântă posibilitățile de distracție și petrecere a timpului liber prin București, dar nu ai putut până acum să profiți din plin de toate? Iată de ce Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC București) organizează pentru tine, studentule, cea de-a cincisprezecea ediție a evenimentului M.O.F.T. (Muzee. Operă. Film. Teatru.) – unul dintre cele mai importante evenimente culturale pentru studenții bucureșteni.

În timpul perioadei 25.02.2019 – 3.03.2019 ai șansa să beneficiezi de intrări gratuite la diverse muzee, spectacole de teatru, filme, săli de escape room, squash și multe altele. De-a lungul acestei săptămâni te vei destinde, recrea, vei descoperi pasiuni noi și vei putea alterna activitățile fizice cu cele culturale după bunul plac.

Fiecare student are dreptul la câte un bilet pentru fiecare categorie (operă, film, teatru, extra), iar pe lângă acestea, sunt puse la dispoziție reduceri la multe activități. Atât biletele, cât și reducerile, se vor găsi pe site cu câteva zile înainte de începerea evenimentului. Pentru a-și putea face o rezervare (de bilet/ reducere), fiecare student trebuie să-și facă un cont, în care va vedea apoi informații despre biletele lor și, dacă nu mai pot merge din cauza anumitor incidente, și le pot anula.

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit ce își propune să ofere studenților o educație complementară celei oferite în timpul anilor de studiu, pentru a-i ajuta să devină specialiști cu o viziune largă și aptitudini profesionale cât mai dezvoltate.

Mai multe detalii despre eveniment și ultimele update-uri le găsești pe site: http://moft.lsacbucuresti.ro/ sau pe pagina de facebook: MOFT 2019 – ediția a cincisprezecea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.