Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luni afli cheia succesului în jurnalism, muzică și actorie la Conferințele BookLand Evolution

0

Luni, 19 septembrie 2016, debutează seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

bookland_evolution_-_b-general_-_bucuresti-01_

Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Facultatea de Marketing – ASE (sala Aula Magna).

În prima zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Luana Ibacka – jurnalist & trainer, Vasile Calofir – actor,  DOC – cântăreț hip-hop.

„Desi cartea de suflet, care mi-a influențat întreaga existență, este “Pe aripile vântului’, le recomand tinerilor‚Cuvintele îți modelează creierul’ de Dr. Andrew Newberg și Mark Waldman. Le propun să adopte un stil autentic, care să-i reprezinte și să-și seteze obiective în afara zonei de confort. Abia aștept să le explic de ce motto-ul meu este ‚Vorbesc ceea ce vreau să creez’.” declară Luana Ibacka.

„Trebuie să te vinzi bine și să ai cultură generală. Că să poți să faci ce ți-ai propus, ai nevoie de încredere, pentru că tot timpul te vei afla într-o fază de start-up cu tine însăți/însuți și te vei descoperi cu fiecare etapă. Tot timpul poți mai mult!” spune Vasile Calofir.

„Am mai scris proză, însă nu am scris o carte. Rima reprezintă un factor în plus de dificultate, pe când proza e mai ușor de scris. Scriu când vreau și nu trebuie să-mi coboare muza pe acoperiș, ca să am inspirație. Când am decis să fac numai muzică, am lasat un salariu de mii de euro, asumându-mi un risc. Eu consider cuantificarea a orice faci sau ai printr-o sumă anume drept o falie între oameni…pe când noi suntem toți la fel. Acum am ajuns într-o etapă a vieții în care vreau să construiesc.” considera DOC.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

BookLand pune la dispoziția tinerilor şi platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizații din România.

 

Parteneri: BCR, Pladis, Avon, Doehler, Siveco, Nikon, E-Boda, Pegas.

Parteneri media: UTV, ProFM, Eva.ro, Ziare.com, Kreatoria.ro, BUZZ!Camp, Business Woman, Edu News, Didactic.ro, Olimpiade.ro, Suntpărinte.ro, Intuitex, Inspire, Buzz Jobs, Revista CARIERE, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar Evenimente, Orașul meu, IQool, RIUF, Bookaholic, Bookblog, Speakers Club. 

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională activă timp de 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orașe. Librăria online www.book-land.ro și Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferințe BookLand Evolution și platforma inPractica.ro completează abordarea social-educațională asumată.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.