Lume Buna va cheama la joaca / 6 iunie Bucuresti

1

„Lume Buna va cheama la joaca si voie buna, sa ne amintim de copilul din noi, duminica, 6 iunie, in parcul Politehnicii (langa biserica din Politehnica) de la ora 13.00.

Te asteptam cu energie si multa voie buna, impreuna cu prietenii tai sa ne amintim de copilarie si sa ne jucam cateva ore bune toate jocurile pe care le stim.

Va e dor de veselie?
Energie, frenezie?
Astazi este o zi mare
Plina de multa culoare
Copilul din noi s-a trezit
Si in parc ne-a cam gonit
Amintiri din copilarie retraim
Cu totii vrem sa zambim
Ne jucam si alergam
Cu sanatate invadam:)
Unde ?
Ne veti intreba..
Intr-un parc! Da! Chiar asa!
Ne vom strange cu bucurie
In aer liber sa fie!
Astfel LumeBuna va invita
Cu ustensile pentru joc si fara frica
Plini de creativitate si foc
Sa invatam  impreuna
Sa socializam si sa descoperim
Cum mai frumos sa traim.
Ziua copilului poate sa mai fie
Chiar si Duminica – 6 iunie:)

Daca te hotarasti sa vii, te rugam sa confirmi printr-un comentariu la acest post.

Si inainte sa pleci de acasa, nu uita sa iei cu tine din „recuzita” pe care o ai: minge, palete de badminton, coarda, creta etc. Te asteptam sa sarbatorim ziua copilului din noi, cum stim mai bine, prin joaca si zambet 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.