Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lume Buna va cheama la joaca / 6 iunie Bucuresti

1

„Lume Buna va cheama la joaca si voie buna, sa ne amintim de copilul din noi, duminica, 6 iunie, in parcul Politehnicii (langa biserica din Politehnica) de la ora 13.00.

Te asteptam cu energie si multa voie buna, impreuna cu prietenii tai sa ne amintim de copilarie si sa ne jucam cateva ore bune toate jocurile pe care le stim.

Va e dor de veselie?
Energie, frenezie?
Astazi este o zi mare
Plina de multa culoare
Copilul din noi s-a trezit
Si in parc ne-a cam gonit
Amintiri din copilarie retraim
Cu totii vrem sa zambim
Ne jucam si alergam
Cu sanatate invadam:)
Unde ?
Ne veti intreba..
Intr-un parc! Da! Chiar asa!
Ne vom strange cu bucurie
In aer liber sa fie!
Astfel LumeBuna va invita
Cu ustensile pentru joc si fara frica
Plini de creativitate si foc
Sa invatam  impreuna
Sa socializam si sa descoperim
Cum mai frumos sa traim.
Ziua copilului poate sa mai fie
Chiar si Duminica – 6 iunie:)

Daca te hotarasti sa vii, te rugam sa confirmi printr-un comentariu la acest post.

Si inainte sa pleci de acasa, nu uita sa iei cu tine din „recuzita” pe care o ai: minge, palete de badminton, coarda, creta etc. Te asteptam sa sarbatorim ziua copilului din noi, cum stim mai bine, prin joaca si zambet 🙂

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.