LumeBuna merge la Street Delivery! Tu? :)

0

Intre 10 si 12 iunie in Bucuresti si intre 11 si 12 iunie in Timisoara, Street Delivery amuteste din nou urbanul prea galagios si transforma fie si pentru cateva zile, aspectul si valoarea strazii.

Sursa: www.lumebuna.ro

Street Delivery, cunoscut initial ca Art Delivery, s-a nascut in anul 2006 ca o reactie urbana de constientizare sociala atat a riveranilor, cat si a autoritatilor asupra aspectului cultural si arhitectural al strazii. Initiat si organizat de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania, evenimentul a demarat sub numele “Art Delivery – Strada Arthur Verona este strada ta!”. Intre Cinematograful Patria si Libraria Carturesti circulatia a fost temporar suspendata, iar in locul ei s-au organizat ateliere pentru copii, expozitii, happening-uri, concerte si proiectii de filme documentare, toate avand menirea de a organiza un spatiu deschis de comunicare si de a sustine si intari solidaritatea comunitara.

Lume Buna va fi prezenta si anul acesta, cu nu mai putin de trei proiecte. Primul este Multumeste.net. Redescopera puterea multumirilor, apreciaza lumea din jurul tau si invata sa vezi frumusetea de unde nu te astepti alaturi de multumeste.net. Te asteptam si pe tine la Street Delivery sa reinventezi modalitatea de a multumi, vineri si sambata intre orele 12.00-16.00.

Mai apoi Micul Paris vrea sa vada Bucurestiul prin ochii tai la Street Delivery. La standul nostru vei avea ocazia sa descoperi noi locuri impresionante din Bucuresti si sa afli informatii utile despre orasul in care traim intr-un mod interactiv si captivant. Timp de 3 zile vom schimba ganduri, impresii si pareri despre Bucuresti, vom vedea cu totii orasul prin ochii altora, ne vom distra si ne vom simti bine in stilul Micul Paris. Micul Paris te indeamna sa-ti cunosti orasul si sa te bucuri de ceea ce-ti ofera si te asteapta alaturi de alti iubitori ai Bucurestiului la Street Delivery, vineri si sambata intre orele 12.00-16.00!

Si pentru ca nu vrem sa lasam mintea sa se odihneasca vom face si un Cocktail de Creativitate. Creativitatea va iesi pe Str. Arthur Verona sa savureze un Cocktail; ajutata de prietenele ei de incredere, imaginatia si copilaria, va improviza diverse retete, avand la indemana ingrediente inedite. Dincolo de metafora, te invitam sambata, de la ora 11.00 la 16.00, la standul Cocktailului de Creativitate sa-ti regasesti cele trei prietene si sa le constientizezi ca parte din viata ta, asumandu-ti provocarea propusa de noi!

Street Delivery, initiativa ce a crescut de la an la an, a ajuns sa fie un eveniment de mare amploare, de care din ce in ce mai multi “urbani” se bucura. Lume Buna este mandra ca se va afla printre cei prezenti si indeamna si ea, asa cum o fac organizatorii evenimentului, sa “Inchidem strada pentru masini si sa o deschidem pentru oameni”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează