“Luaţi loc, vă rog!…Copilul dumneavoastră are cancer!” Donează pentru MagicHOME – Refugiul Părinților!

0

“Luaţi loc, vă rog!…Copilul dumneavoastră are cancer!” – sunt cele mai crude cuvinte pe care un părinte le poate auzi. Sunt cuvintele care au schimbat destinele a mii de familii.

V-ati intrebat vreodata unde se poate intinde mama (sau tatal) unui copil internat pentru a-si recapata puterile, unde isi poate spala hainele, unde poate face un dus, unde poate gati ceva pentru ea sau pentru copil?

Raspunsul va fi MagicHOME – Refugiul Parintilor. Casa rezistentei lor.

Si pentru a o construi, vom sta si noi pe un scaun. Pana vom strange banii pentru MagicHOME.

Daca treceti de azi incolo pe strada C.A. Rosetti 2-4 din Bucuresti, prin fata Galeriei Galateca, veti vedea, in vitrina, un scaun. Scaunul acela nu va fi niciodata liber. Pe el va fi o persoana cunoscuta sau un om obisnuit. Ce conteaza este sa stiti ca Omul acela a luat locul unui parinte de copil bolnav. Vom sta acolo, pe rand, pana cand, impreuna vom construi #MagicHOME, donand, fiecare, cate 2 euro.

Vrei sa ajuti si tu?
– Distribuie acest clip!
– Pogrameaza-te pentru a sta pe scaun
– Doneaza 2 euro lunar printr-un SMS la 8844 cu textul „MAGIC”.


www.PentruMagicHOME.ro
#pentruMagicHOME

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.