Luana Ibacka va fi alături de Lucian Stan, pe scena festivalului de dans „History of a lost Love”

0

Lucian Stan, promotor activ al Tangoului Argentinian și reprezentantul României la Campionatul Mondial de Tango 2014, va dansa alături de vedeta de televiziune, Luana Ibacka, pe scena festivalului History of a lost Love.

IMG_6521-608x912 (1)

 “Dupa 25 de ani de jurnalism si televiziune, consider că dansul este resursa perfectă pentru a ne îmbunătăți imaginea, comunicarea, atitudinea și starea de sprit, iar mișcările și filosofia dansurilor sociale, clasice, sau ale tango-ului sunt alegerea perfectă. Sunt mai bine de două luni de când am descoperit tangoul, și de cand îmi practic schimbarea interioară pe care o teoretizam în acest iconic dans.  Dansul este un festival al plăcerii, al magicului prezent în corp, este festivalul trupului deblocat de limitări, este sărbătoarea muzicii care pătrunde în corp, dansul este un festival al narațiunii în mișcare, o celebrare a frumosului dezlănțuit”, ne-a spus Luana Ibacka.

History of a lost Love Dance Festival este o ocazie unică pentru iubitorii de dans de a cunoaște cei mai talentați și apreciați performeri ai momentului din țară și străinătate, producatori de film si castigatori de Grammy pe ritmuri de muzica Salsa on1&2, Palladium Mambo, Bachata, Kizomba, Tango Argentinian si Dansuri de Societate. Vor fi workshop-uri cu campioni mondiali, petreceri tematice si proiectii de film.

“History of a lost Love este mai mult decat o istorie a dansului în alb și negru, este o morfologie, unde fiecare bucățică, fiecare puzzle o angrenează pe cealaltă și te aduce la starea de mirare!”, ne-a mărturisit Lucian Stan.

10710350_236171146573775_3706851062753309675_o
Detalii despre Festival pe www.dance-festival.lectiidedans.ro

Organizator: Feel&Dance

Sponsori: Redd’s Mojito, Today Advertising, designer Adriana Agostini, Marcon~Calise, Tetra Vision

Parteneri media: Radio Romania 3Net, Ziare.com, e-girl.ro, 121.ro, getlokal.ro

Parteneri: PRO BUFTEA MODERNA – Asociatie Culturala, Royal Travel, designer Christina Andrei, beautician Roxana Obretin

​In imagini, este Luana Ibacka alaturi de Lucian Stan, ​promotor activ al Tangoului Argentinian în România şi participant la Campionatul Mondial de Tango Argentinian 2014

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.