London Stock Exchange Group sărbătorește cinci ani în România; în prezent sunt 600 de angajați în București.

0

LSEG (London Stock Exchange Group) România sărbătorește cinci ani de investiții în România la Centrul său de Tehnologie din București. LSEG are acum 600 de angajați în București având în continuare planuri de creștere pentru următorul an. Echipa din București dezvoltă soluții software pentru piețele financiare globale.

De-a lungul timpului, LSEG România s-a implicat activ în susținerea comunității locale prin crearea de oportunități în educație, angajare și dezvoltare personală. Anul acesta, LSEG a contribuit atât în ​​comunitatea locală prin sprijinirea tinerilor din medii defavorizate, cât și în renovarea unei școli din Hamcearca și renovarea unui laborator de IT pentru elevi. Împreună cu British Embassy Bucharest, LSEG România a făcut pași importanți în educarea copiilor în diversitate, incluziune, și nu numai.

LSEG România continuă să crească și să susțină dezvoltarea echipei locale de specialisti, menținându-și promisiunea de a investi în comunitatea locală. Prin achizițiile Refinitiv în 2021 și TORA în 2022, LSEG România crește oportunitățile pentru specialiștii din industria IT într-o varietate de tehnologii și servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Piețele de capital și Post Trade.

LSEG (London Stock Exchange Group) este mai mult decât o entitate diversificată de infrastructură și date pe piețele financiare mondiale. Suntem parteneri dedicați, cu acces deschis, cu un angajament de excelență în furnizarea serviciilor pe care clienții noștri le așteaptă de la noi. Cu o experiență vastă, cunoștințe solide și prezență mondială pe piețele financiare, permitem companiilor și economiilor din întreaga lume să finanțeze inovația, să gestioneze riscurile și să creeze locuri de muncă. Este modul în care am contribuit la susținerea stabilității financiare și a creșterii comunităților și economiilor la nivel global de mai bine de 300 de ani.

Data & Analytics

Achiziționarea noastră a Refinitiv înseamnă că putem oferi amploarea și profunzimea datelor financiare și cele mai bune analize pentru clienții noștri – determinând inovația și creșterea pe piețele globale. Soluțiile noastre de înaltă performanță, de la tranzacționare, la supravegherea pieței, la soluții de administrarea averilor și multe altele, contribuie la îmbunătățirea performanței clienților noștri.

FTSE Russell este un furnizor global de indexare financiară, evaluare și servicii analitice, cu peste 16 trilioane de dolari comparativ cu indicii noștri și oferă o gamă largă de servicii de date și cercetare. Combinația dintre Refinitiv și FTSE Russell oferă Grupului excelente capabilități de date, analize, indici și etaloane.

Capital Markets

Oferim clienților noștri acces extins la piețele de capital și lichidități în mai multe clase de active. Operăm o gamă largă de acțiuni internaționale, venituri fixe, fonduri tranzacționate la bursă / produse tranzacționate la bursă și piețe valutare. Grupul nostru găzduiește mai multe platforme de atragere de capital și de execuție: London Stock Exchange, AIM, Turquoise, CurveGlobal, FXall și Tradeweb (printr-un interes majoritar de proprietate).

Post Trade

Susținem obligațiile de compensare și raportare ale clienților noștri, oferind soluții de gestionare a riscurilor, a bilanțului și a resurselor financiare, lucrând în același timp cu celelalte divizii pentru a extinde acest sprijin pe întregul lanț valoric.

O casă de compensare globală de vârf, cu o prezență puternică în mai multe clase de active, LCH ajută instituțiile financiare din întreaga lume să își folosească eficient capitalul și să gestioneze riscul de contrapartidă. Colaborăm îndeaproape cu membrii compensatori din partea de vânzare și cu clienții din partea cumpărării, împreună cu platformele de tranzacționare la nivel global.

UnaVista – o platformă reglementată, care îi ajută pe clienți să își îndeplinească obligațiile de raportare și să reducă riscul operațional și de reglementare prin raportare, date de referință și soluții de analiză, completează în continuare oferta noastră Post Trade.

Printr-o suită cuprinzătoare de servicii de infrastructură a pieței financiare – și modelul nostru de acces deschis – oferim flexibilitatea, stabilitatea și încrederea care permit clienților noștri să își urmărească ambițiile cu încredere și claritate.

LSEG are sediul central în Regatul Unit, cu operațiuni semnificative în 70 de țări din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. În prezent, LSEG numără 25.000 de angajați la nivel global, mai mult de jumătate situându-se în Asia Pacific. Simbolul bursier (de stoc) LSEG este LSEG.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.