LOUDER, proiect vizual de combatere a prejudecăților prin artă și narațiuni personale în România, Finlanda și Rusia, lansează prima expoziție în București

0

LOUDER lansează prima expoziție de artă vizuală și narațiuni în București, în spațiul expozițional Hearth, în perioada 30 martie – 2 aprilie. Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 15:00.

Expoziția LOUDER din București va găzdui fotografie, film scurt, imagini tactile, perete vizual. Ne bucurăm de prezența proiectelor vizuale IMAGINI TACTILE și Empowering Roma girls through community art. Accesul la vernisaj și pe toată perioada expoziției este deschis publicului.

În vernisajul expoziției va avea loc o discuției pop-up despre rolul artei vizuale în promovarea drepturilor omului și dezvoltare comunitară.

LOUDER a invitat cetățenii, artiști și non-artiști, din toate mediile, să-și prezinte arta vizuală și narațiunile personale. Lucrările de artă și narațiunile selectate vor fi expuse în București și în expoziții de artă itinerantă în Slovacia, Finlanda și Rusia.

Acest eveniment conține imagini în relief care pot fi înțelese și de persoanele cu deficiențe de vedere. Prezentarea și discuția desfășurate în cadrul vernisajului vor dispune de traducere și interpretare română-engleză-română.

Parteneri: Hearth, IMAGINI TACTILE/TACTILE IMAGES, Empower Roma Girls Through Community Art, SQUARE MEDIA

Despre LOUDER

LOUDER, proiect de artă comunitară transnațională, o platformă pentru arta și narațiunile personale ale cetățenilor cu scopul de a combate prejudecățile și de a expune provocările și realitățile sociale și culturale ale oamenilor și comunităților din grupurile minoritare și / sau identitățile intersecționale și diverse.

LOUDER este proiect câștigător al Europe Lab, organizat de EU-Russia Civil Society Forum/ Гражданский Форум ЕС-Россия

Pentru mai multe informații despre proiect și parteneri, vă rugăm să vizitați https://www.louderart.com/ și LOUDER.art

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.