LORD OF THE THINGS: Este momentul ca Bucurestiul sa experimenteze primul bazar de o zi si o noapte.

0

Lifestyle Market, Vinyl&Analog , Retro&Handmade, Talents

Live Music, Street Food & Good Vibes

13378_915209085186629_4335942992464756894_n

Special Life acts :

PIanocktail ( Life , Piano that mixes your drinks) & Aquarelief ( Live drawing)

Special Musical Performance :

PENNY Chillin

DJs:  ARVEENE  ( UK), Riley & Rigus and more

Facebook event: https://www.facebook.com/events/676482755793453/

Este momentul ca Bucurestiul sa experimenteze primul bazar de o zi si o noapte. Echipa BASM te invita la “Lord of the things – The ultimate fair” – o lume mistica de lifestyle, moda, accesorii, vintage, retro si handmade, iar in tot acest timp poti sa te bucuri de muzica buna, o bautura si o gustare.

In data de 18 aprilie, de la 12:00 pana la 04:00,  in centrul Bucurestiului, la 2 minute de Piata Universitatii, fosta Camera de Comert devine un bazar animat cu muzica, dans, spectacol, toate impreuna pentru a ne bucura de o sambata zi si noapte intr-unul dintre putinele orase care nu doarme niciodata.
Le spunem bun venit alaturi de noi celor de la DIANEI 4 care va vor rasfata cu mancarea si bauturile lor .

————
De unde vine aceasta idee a unui bazar care tine o zi si o noapte? Cultura bazarului de noapte vine din orase ca Taiwan, Hong Kong, Singapore sau Thailanda unde exista sute de astfel de piete care au devenit atat de populare incat alte orase din vest, ca New York, Berlin si Barcelona au preluat conceptul si au organizat evenimente similare.
————-
“LORD OF THE THINGS” este primul eveniment din Romania care dureaza o zi si o noapte combinand bazarul cu muzica live si petrecere.
“Shop till you Drop”, pana in zori! Vino cu prietenii la cumparaturi si vei petrece o sambata seara cu muzica, dans si spectacol!
Distractiv si experimental, artizani, designeri, muzicieni, artisti, dj vor face spectacol pentru o zi si o noapte.

LOTT 01 este prima intalnire intre bazar si muzica live ce isi are radacinile in conceptul de bazar de noapte foarte popular in Asia – spatii animate de localnici si turisti pentru o bautura si o gustare intre cumparaturi si spectacole, finalizandu-se cu o petrecere tarziu in noapte.

LOTT va invita sa faceti parte dintr-un concept nou si dinamic si sa va bucurati de diversitate si muzica alaturi de prieteni.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează