LORD OF THE THINGS: Este momentul ca Bucurestiul sa experimenteze primul bazar de o zi si o noapte.

0

Lifestyle Market, Vinyl&Analog , Retro&Handmade, Talents

Live Music, Street Food & Good Vibes

13378_915209085186629_4335942992464756894_n

Special Life acts :

PIanocktail ( Life , Piano that mixes your drinks) & Aquarelief ( Live drawing)

Special Musical Performance :

PENNY Chillin

DJs:  ARVEENE  ( UK), Riley & Rigus and more

Facebook event: https://www.facebook.com/events/676482755793453/

Este momentul ca Bucurestiul sa experimenteze primul bazar de o zi si o noapte. Echipa BASM te invita la “Lord of the things – The ultimate fair” – o lume mistica de lifestyle, moda, accesorii, vintage, retro si handmade, iar in tot acest timp poti sa te bucuri de muzica buna, o bautura si o gustare.

In data de 18 aprilie, de la 12:00 pana la 04:00,  in centrul Bucurestiului, la 2 minute de Piata Universitatii, fosta Camera de Comert devine un bazar animat cu muzica, dans, spectacol, toate impreuna pentru a ne bucura de o sambata zi si noapte intr-unul dintre putinele orase care nu doarme niciodata.
Le spunem bun venit alaturi de noi celor de la DIANEI 4 care va vor rasfata cu mancarea si bauturile lor .

————
De unde vine aceasta idee a unui bazar care tine o zi si o noapte? Cultura bazarului de noapte vine din orase ca Taiwan, Hong Kong, Singapore sau Thailanda unde exista sute de astfel de piete care au devenit atat de populare incat alte orase din vest, ca New York, Berlin si Barcelona au preluat conceptul si au organizat evenimente similare.
————-
“LORD OF THE THINGS” este primul eveniment din Romania care dureaza o zi si o noapte combinand bazarul cu muzica live si petrecere.
“Shop till you Drop”, pana in zori! Vino cu prietenii la cumparaturi si vei petrece o sambata seara cu muzica, dans si spectacol!
Distractiv si experimental, artizani, designeri, muzicieni, artisti, dj vor face spectacol pentru o zi si o noapte.

LOTT 01 este prima intalnire intre bazar si muzica live ce isi are radacinile in conceptul de bazar de noapte foarte popular in Asia – spatii animate de localnici si turisti pentru o bautura si o gustare intre cumparaturi si spectacole, finalizandu-se cu o petrecere tarziu in noapte.

LOTT va invita sa faceti parte dintr-un concept nou si dinamic si sa va bucurati de diversitate si muzica alaturi de prieteni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.