Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Locuri GRATUITE la un curs de engleza generala – 20 sedinte | Afla detalii

0

Dorim sa va informam ca Shakespeare School ofera locuri GRATUITE la un curs de engleza generala pe o perioada de 20 de saptamani, organizat sub egida Cambridge ESOL la standarde internationale. Trainerii vor fi profesori de limba engleza ce urmeaza un stagiu de perfectionare in cadrul cursului Cambridge CELTA.

unnamed-1

Numarul de locuri gratuite este limitat: max. 10 cursanti/grupa/perioada la nivelul intermediar (pre-intermediate) (A2) si max. 10 cursanti/grupa/perioada la nivelul intermediar-superior (upper-intermediate) (B2).

Sunt acceptati la curs adulti intre 16 si 50 de ani cu nivel de cunoastere a limbii engleze intermediar (pre-intermediate) (A2) si intermediar-superior (upper-intermediate) (B2).

Detalii despre curs

Perioada de desfasurare a cursului
07.01.2017 – 10.06.2017 (sambata de la 15:00 la 17:00)

10 locuri disponibile pentru nivelul intermediar (pre-intermediate) (A2) si
10 locuri disponibile pentru nivelul intermediar-superior (upper-intermediate) (B2).

Locatia: Sediul Shakespeare School Victoriei (Str. Tokio nr. 9, sector 1, Bucuresti)

Continutul cursului:

  • Se va urmari perfectionarea notiunilor de gramatica conversationala si imbunatatirea vocabularului pe diferite teme de interes general
  • Se va pune accentul pe dezvoltarea celor 4 abilitati de comunicare: conversatie, compunere, ascultare, citire – cu activitati bazate atat pe intelegere globala, cat si in detaliu.
Mediu de lucru:
  • va fi interactiv si motivational, cu activitati dinamice alternate de cele statice care sa fie pe placul unei palete cat mai variate de cursanti.
  • va fi variat prin prezenta mai multor profesori in timpul aceluiasi curs, astfel incat experienta de invatare sa fie cat mai diversa si diversificata.
  • va fi propice pentru dezvoltare personala, atat la nivel de cunostinte in limba engleza, cat si al oportunitatilor oferite de a interactiona cu persoane noi cu interese comune
  • cursantii vor experimenta lucru in echipa alaturi de cursanti de acelasi nivel si dornici sa isi imbunatateasca cunostintele in limba engleza.

Cum se face inscrierea?

Trimiteti un email cu datele de contact si varsta la info@shakespeare-school.ro, dupa care veti fi programat pentru un test grila pentru evaluarea nivelului de limba engleza.

Participarea la curs este obligatorie in proportie de minim 80% din lectii. Asadar, din cele 20 de lectii se poate absenta la maxim 4 lectii.

In cazul unui numar mai mare de absente:

  • Nu se mai elibereaza certificat de participare la curs.
  • Se achita contravaloarea cursului evaluat la 500 lei.

Asadar cursul este gratuit doar pentru cei hotarati sa aiba o frecventa foarte buna. In felul acesta vom evita oferirea locurilor unor persoane insuficient de motivate.

Asteptam inscrieri la info@shakespeare-school.ro pana cel tarziu la data de 28 octombrie 2016.
Numar de locuri disponibile: 10 locuri pentru nivelul intermediar (pre-intermediate) (A2) si 10 locuri pentru nivelul intermediar-superior (upper-intermediate) (B2). Inscrierea se va face dupa principiul primul venit primul servit.

IMPORTANT – Aceasta oportunitate se adreseaza doar celor care nu au mai participat la acest curs in trecut.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.