Locul I la cea mai dezvoltată competiție de drept internațional public din lume

0

Vești bune de la echipa Facultății de Drept a Universității din București! Aceasta a obținut locul I pentru cele mai bune memorii scrise la Concursul de procese simulate „Philip C. Jessup” din Washington, informează b1.ro


Concursul internațional „Philip C. Jessup” este cea mai prestigioasă și cea mai dezvoltată competiție de drept internațional public din lume. În 2012-2013 s-a desfăsurat cea de-a 54-a ediție, la care au participat în total peste 550 de facultăți de drept din mai mult de 80 de state.

Sursa și mai multe informații site-ul Facultății de Drept București

Echipa a fost formată din Viorel Chiricioiu (anul III), Dragoş-Mihai Ghiţă (anul III), Cezara-Laura Grama (anul IV), Elena-Laura Lupu (anul III) şi Victor-Iulian Maier (anul III), fiind coordonată de dl. lector univ. dr. Ion Gâlea.

facultatea de drept bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează