Locul I la cea mai dezvoltată competiție de drept internațional public din lume

0

Vești bune de la echipa Facultății de Drept a Universității din București! Aceasta a obținut locul I pentru cele mai bune memorii scrise la Concursul de procese simulate „Philip C. Jessup” din Washington, informează b1.ro


Concursul internațional „Philip C. Jessup” este cea mai prestigioasă și cea mai dezvoltată competiție de drept internațional public din lume. În 2012-2013 s-a desfăsurat cea de-a 54-a ediție, la care au participat în total peste 550 de facultăți de drept din mai mult de 80 de state.

Sursa și mai multe informații site-ul Facultății de Drept București

Echipa a fost formată din Viorel Chiricioiu (anul III), Dragoş-Mihai Ghiţă (anul III), Cezara-Laura Grama (anul IV), Elena-Laura Lupu (anul III) şi Victor-Iulian Maier (anul III), fiind coordonată de dl. lector univ. dr. Ion Gâlea.

facultatea de drept bucuresti

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează