Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Locuinta pentru tinerii strazii

0

Suntem în semifinala competiției Bursa Binelui. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a câștiga această competiție. Dacă ne calificăm în primele 3 proiecte finaliste BCR dublează suma astfel că proiectul Locuință pentru tinerii străziipoate prinde viață începând cu 1 septembrie 2018.

Ajută-ne să schimbăm viața celor 4 tineri care au ajuns pe stradă. Ei devin o contribuție pozitivă prin implicarea noastră.

Îți mulțumim că ai ales să punem mână de la mână pentru a salva acești tineri.

Cu deosebită apreciere,

Echipa Vocea Copiilor

DONEAZA

Peste 2000 tineri instituționalizați părăsesc anual casele de copii. Doar 3% reușesc! Peste 97% nu știu încotro să se îndrepte. 22% ajung în centrele de detenție din întreaga țară.

Locuința socială se dorește a fi un apartament de 2 camere care să servească unui număr de 4 tineri ce au părăsit casa de copii.  Din partea noastră va beneficia de un loc de muncă pentru a-și strânge bănuții necesari plății unui avans pentru achiziționarea unei locuințe prin programul prima casă.

Considferăm că prezentul proiect oferă șansă tinerilor în a se pregăti cu adevărat pentru o viață independentă.

Serviciile de cazare sunt gratuite și sunt asigurate pe o perioadă de maxim 2 ani.

Scopul proiectului

Asigurarea unei locuințe temporare pentru a strange banuții de care are nevoie tânărul pentru avans din cadrul programului prima casă.

Cui donez?

Tinerilor care vor beneficia în mod gratuit de serviciile acestei locuințe gratuite pentru a se pregăti cu adevărat pentru ceea ce înseamnă o viață independentă.

De ce să donez?

Oferi șansă tinerilor în a-și continua viața, devenind o contribuție pozitivă în comunitate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!

DESENĂM VIITORUL TĂU (DVT) este organizația non-guvernamentală desemnată ca având cei mai activi voluntari în 2013, și considerată ca având un avânt incredibil de a face fapte bune, în mai puțin de un an de la înființare punând la punct un plan extrem de ambițios: deschiderea primului Centru de Tineret din București, dedicat exclusiv tinerilor instituționalizați și celor ce provin din medii familiale defavorizate.

Experiența DVT înseamnă  dedicare, expertiză și profesionalism în lucrul cu oamenii, gestionarea resurselor și realizarea imposibilului atunci când toți cred că nimic nu mai poate salva situația.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.