„Livrez Dragoste” la MNAR. Vânătoare de mistere și de scrisori caligrafice

0

Vânătoare de mistere și scrisori la muzeu

Sâmbătă, 4 februarie 2017, MNAR în parteneriat cu Atelierul de Scrisori / Livrez Dragoste.ro invită iubitorii de artă să participe la o vânătoare de mistere, la Muzeul Național de Artă al României. Traseul se va desfășura în intervalul 10:00-18:00, în Galeria de Artă Europeană.

Vizitatorii vor primi la intrarea în galerie o fișă cu toate indicațiile necesare, iar pe parcurs vor fi întâmpinați cu diverse mesaje surpriză, iar la final, în loc de diplomă, vor primi o scrisoare caligrafiată cu sigiliu.

Scrisori

16 mistere așteaptă să fie descoperite, operele alese fiind din zona de pictură, sculptură, grafică sau textile. Un traseu durează în jur de o oră, iar ultima intrare se va face la ora 17:00.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja publicul larg să meargă la muzeu și să se familiarizeze cu  operele de artă într-un mod inedit, să își dezvolte spiritul ludic și să pună preț pe calitatea activităților din timpul liber.

Să înceapă joaca!

Cu drag,

LivrezDragoste.ro & Muzeul Național de Artă al României

Calea Victoriei, 49-53

www.mnar.arts.ro                                                                                    

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.